Θα γίνει θεματικός σταθμός ο ΑΝΤ1;

Θα γίνει θεματικός σταθμός ο ΑΝΤ1; Facebook Twitter
5

Οι έγκριτες Τυπολογίες του Βασίλη Κουφόπουλου ερεύνησαν τις εξελίξεις στον Αντ1, που σήμερα για τρίτη μέρα στη σειρά δεν πρόβαλλε το δελτίο ειδήσεών του. 

Διαβάζουμε σε μια απ' τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις:

Θα γίνει θεματικός σταθμός ο ΑΝΤ1;
Οι μαζικές απολύσεις στον ΑΝΤ1 ξεκίνησαν την Παρασκευή με 28 αρχικά τεχνικούς. Οι συνδικαλιστικές ενώσεις κήρυξαν απεργία με αποτέλεσμα να μη βγει το δελτίο της Παρασκευής. Οι απολύσεις θα συνεχιστούν και σύμφωνα με εκτιμήσεις ο ΑΝΤ1 θα απαλλαχθεί από τον ενημερωτικό τομέα, καθώς στοχεύει στη λειτουργία ενός θεματικού ψυχαγωγικού καναλιού!

Την ίδια ώρα η ANTAΡΣΥΑ με ανακοίνωσή της στηρίζει τις κινητοποιήσεις των κλαδικών σωματείων των ΜΜΕ για την αποτροπή των απολύσεων στον Αντ1, αλλά και όπου αλλού επιχειρηθούν:

«Οι τεχνικοί του Αντ1 να επιστρέψουν άμεσα στην εργασία τους και να σταματήσουν οι εργασιακές επιθέσεις σε όλους τους εργαζόμενους ανεξάρτητα από ειδικότητα. Οι συνέπειες του μνημονίου 3 και οι εκβιασμοί των καναλαρχών θα βρουν αντιμέτωπο το τείχος της αλληλεγγύης» αναφέρει η ανακοίνωση. 

Πτώση και στην τηλεθέαση

Χαμηλές λόγω καλοκαιριού είναι οι τηλεθεάσεις αυτήν την εποχή, αλλά και πάλι, είναι ενδεικτικό ότι ο ΑΝΤ1 την περασμένη εβδομάδα έπεσε στην τέταρτη θέση, χάνοντας μάλιστα 1.3%.

Το ενδιαφέρον του κόσμου για ενημέρωση έφερε ψηλά τον ΣΚΑΪ, και σε μικρότερο βαθμό την Ερτ1. 


Οι τηλεθεάσεις για την εβδομάδα 20/7-26/7/2105 
Mega 12,8% 
ΣΚΑΪ 12,6% 
Alpha 12,6% 
ANT1 11,6% 
Star 9,5% 
ΕΡΤ 1 8,2% 
E-TV 5% 
ΕΡΤ-2 2% 
Μακεδονία TV 0,8% 

*Διαβάστε επίσης: 

13 καλές και κακές στιγμές απ' τα Νέα του Αντ1

 

 

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ