Αναβάλλεται η συνάντηση των θεσμών με τους εκπροσώπους του ΤΑΙΠΕΔ

Αναβάλλεται η συνάντηση των θεσμών με τους εκπροσώπους του ΤΑΙΠΕΔ Facebook Twitter
Η Ντέλια Βελκουλέσκου του ΔΝΤ έξω από το Χίλτον- φωτό; Alexandros Michailidis / SOOC
0

Με εκπροσώπους του ΤΑΙΠΕΔ, του υπουργείου Εργασίας και του υπουργείου Υγείας στον ξενοδοχείο Χίλτον επρόκειτο να συναντηθούν οι εκπρόσωποι των θεσμών, όπως ανέφεραν νωρίτερα οι κυβερνητικοί κύκλοι.

 

Ωστόσο λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι, από τους ίδιους κύκλους έγινε γνωστό πως η συνάντηση με τους εκπροσώπους του ΤΑΙΠΕΔ αναβάλλεται και οι πληροφορίες αναφέρουν πως νεότερο ραντεβού αναμένεται από Δευτέρα. Κανονικά όμως αναμένεται να ολοκληρωθεί η συνάντηση των θεσμών με αντιπροσωπείες των υπουργείων Εργασίας και Υγείας.

Υπενθυμίζεται πως χθες στον χώρο διαμονής των θεσμών μετέβησαν ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης και στη εξάωρη συνάντηση τέθηκαν ζητήματα που αφορούν στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, τους στόχους για τα δημοσιονομικά μεγέθη, καθώς και τις ελληνικές προτάσεις για το ταμείο αποκρατικοποιήσεων. Αντίθετα, σύμφωνα με κυβερνητικό παράγοντα, κατά τη συνάντηση δεν ετέθη θέμα προαπαιτούμενων μέτρων.


Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, στη συνάντηση «υπήρξε σύγκλιση σε κάποια σημεία, λιγότερη σύγκλιση σε κάποια άλλα,ενώ η συζήτηση ήταν σε πολύ καλό κλίμα και θα συνεχιστεί».Χθες το απόγευμα οι εκπρόσωποι των τεσσάρων θεσμών μετέβησαν στην Τράπεζα της Ελλάδος, όπου συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τις εξελίξεις στο εγχώριο πιστωτικό σύστημα και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM