Πρωταγωνιστής πρωταπριλιάτικων αστείων ο Βαρουφάκης στα διεθνή ΜΜΕ

Πρωταγωνιστής πρωταπριλιάτικων αστείων ο Βαρουφάκης στα διεθνή ΜΜΕ Facebook Twitter
2
Πρωταγωνιστής πρωταπριλιάτικων αστείων ο Βαρουφάκης στα διεθνή ΜΜΕ Facebook Twitter

Οριστικό τέλος στην ελληνική οικονομική κρίση με τη βοήθεια του... Πυθαγόρειου Θεωρήματος προτείνει ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης, ενώ η Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα ετοιμάζεται να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον χώρο της... εστίασης για τις ταλαιπωρημένες χώρες της Νότιας Ευρώπης.

Φυσικά δεν πρόκειται για αληθινές ειδήσεις αλλά για πρωταπριλιάτικα δημοσιεύματα που επινόησαν σήμερα εφημερίδες και site τιμώντας το έθιμο της Πρωταπριλιάς.

Στο πνεύμα των ημερών, η Commerzbank ανέφερε ότι βρέθηκε η λύση στα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας:


"O υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης πρότεινε να επιβληθεί μια εφάπαξ ειδική άδεια χρήσης, ύψους 1 ευρώ, στους χρήστες του... Πυθαγόρειου Θεωρήματος στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα έσοδα, από την 1η Απριλίου 570 μέχρι σήμερα, με επιτόκιο 4%, θα ανέλθουν στα 107.443.980.002.362.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000 ευρώ, σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Commerzbank"

Η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung από την πλευρά της δημοσιεύει σήμερα ένα "ρεπορτάζ" για το εστιατόριο που προτίθεται να ανοίξει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Θα ονομάζεται "Η Δύση του Ευρώ" και θα προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης στους φτωχούς της νότιας Ευρώπης.

Στη Βρετανία τα πρωταπριλιάτικα ψέματα, ιδίως στον Τύπο, έχουν μακρά παράδοση.

Φέτος η βρετανική εφημερίδα Sun κατήργησε τη βασίλισσα Ελισάβετ από τα χαρτονομίσματα:

Στο εξής, στο χαρτονόμισμα των 5 λιρών θα εικονίζεται ο επιτυχημένος μουσικός παραγωγός Σάιμον Κάουελ, σε αυτό των δέκα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και, ενώ προς τιμή της βασίλισσας το χαρτονόμισμα των 20 λιρών θα κοσμεί η φωτογραφία της Έλεν Μίρεν, της ηθοποιού που έχει υποδυθεί τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Όσο για την ποδοσφαιρική ομάδα Άρσεναλ, αυτή αποφάσισε, σε συνεργασία με την εταιρεία αθλητικών ειδών Puma, να ρίξει στην αγορά μια πρωτοποριακή μπάλα για... αριστεροπόδαρους παίκτες.
"Ο Σάντι Καθόρλα, ο Μεσούτ Εζίλ, ο Νάτσο Μονρεάλ και ο Εκτόρ Μπελερίν ήταν οι πρώτοι που δοκίμασαν τη νέα μπάλα και τα αποτελέσματα ήταν απίστευτα", διαβεβαίωσε στην ανακοίνωσή της η ομάδα.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Το μονο αστειο ηταν με την πρωτοποριακη μπαλα της Αρσεναλ, με τα υπολοιπα...ξεπαγιασαμε! Ειδικα με τον χωρο εστιασης στην ΕΚΤ που θα προσφερει ειδη πρωτης αναγκης στους φτωχους της Νοτιας Ευρωπης...μειναμε παγοστυλες! Αυτοι τουλαχιστον το χαρηκαν ή γελανε με χρονομετρηση; ...Και χρονοχρεωση, αμε...απο αυτους ολα να τα περιμενεις!Εχουμε κι εμεις οι ταλαιπωρες χωρες κατι να τους προσφερουμε,μην ειμαστε και αχαριστοι...Και το δικο μας σε ειδος αναγκης ειναι.