Το left.gr ζητά συγγνώμη από την Βούλτεψη για το hoax του look των αριστερών της κυβέρνησης

Το left.gr ζητά συγγνώμη από την Βούλτεψη για το hoax του look των αριστερών της κυβέρνησης Facebook Twitter
2

Συγγνώμη ζήτησε το left.gr από την πρώην κυβερνητική εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη για το άρθρο με τίτλο «Αγανακτισμένη η Σ. Βούλτεψη με το look των νέων υπουργών στην ορκωμοσία» το οποίο την παρουσίαζε σε φωτογραφία από τηλεοπτική εμφάνιση με σχόλιο: "Βούλτεψη: Eίναι δυνατόν χωρίς γραβάτες και αξύριστοι οι νέα κυβέρνηση, Εγώ ήμουν στην πένα..."

Στην ιστοσελίδα αναφέρονταν πως "η κα Βούλτεψη στηλίτευσε το look των αριστερών της κυβέρνησης στην εκπομπή του ΜΕΓΚΑ. Και φυσικά όλοι καταλαβαίνουμε ότι έχει δίκιο. Τα μέλη της προηγούμενης κυβέρνησης φρόντιζαν να είναι καλοντυμένα όταν απευθύνονταν στην εξαθλιωμένη κοινωνία για να εξαγγείλουν ότι θα την εξαθλιώσουν κι άλλο. Πώς να εμφανιστείς απεριποίητος και αχτένιστος μπροστά στον άνεργο, την πεινασμένη, τον συνταξιούχο με το κομμένο ρεύμα..."

Ωστόσο η φωτογραφία ήταν παραποιημένη και όπως φαίνεται ήταν απόσπασμα από εμφάνισή της τον περασμένο Δεκέμβριο. Στην πραγματικότητα η κα Βούλτεψη δεν ήταν ποτέ καλεσμένη στην εκπομπή τις τελευταίες μέρες και δεν είχε ποτέ χρησιμοποιήσει τις εκφράσεις. Αρκετά ήταν τα μεγάλα σάιτ που αναπαρήγαγαν την αναληθή είδηση ενώ σάλος προκλήθηκε και στο διαδίκτυο.

Η συγγνώμη του LEFT:

Το σχόλιο της κας Βούλτεψη για το «look των αριστερών της κυβέρνησης», δεν έγινε ποτέ στην πραγματικότητα, ήταν απλά μία κατά το κοινώς λεγόμενο «τρολιά» του jungle report, απ' όπου και η φωτογραφία.

Ως εκ τούτου, ζητάμε συγγνώμη τόσο από την κα Βούλτεψη όσο και από τους αναγνώστες του left.gr το οποίο στην τεράστια πίεση των ημερών υπέπεσε στο ατόπημα.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Τουλάχιστον ζήτησαν συγνώμη, πράγμα που δεν μπορεί να υποστηρίξει η ΝΔ: Χθες απαίτησε να ζητήσουν συγνώμη αυτοί που αναδημοσίευσαν την τρολιά του protagon.gr και τους μπέρδεψαν. I kid you not! (Αν μου επιτρέπεται να δώσω λινκ για του λόγου το αληθές: http://nd.gr/deltia-tipou/deltio-typoy-shetika-me-anartiseis-se-istoselides-gia-dithen-fthores-ston-pinaka-i)
άλλοι από δω. αυτό το κουλούρι είναι η ρίζα του κακού αλλά αν το επίπεδο δημοσιογραφίας στα σάιτς είναι τέτοιο ώστε να μην διασταυρώνεται τίποτα αλλά να αναλύεται μια ψεύτικη είδηση τι να πω.