ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Σύσταση στο MEGA για τον ΣΥΡΙΖΑ

Σύσταση στο MEGA για τον ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
3

Σύσταση απηύθυνε το Εθνικό Ρδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο στο MEGA για απόπειρα δημιουργίας συνειρμού και σύνδεσης του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία. Όπως σημειώνει το ραδιοτηλεοπτικό ελεκτικό όργανο, σε συζήτηση για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προβάλλονταν παράλληλα σκηνές από την πυρκαγιά στο υποκατάστημα της τράπεζας Marfin, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα τρεις νεκρούς.

Παράλληλα, σύσταση επιβλήθηκε στον εν λόγω σταθμό, έπειτα από καταγγελία της Χρυσής Αυγής για δημοσιοποίηση ανακριτικού υλικού.

Επίσης στη χθεσινή συνεδρίαση της ανεξάρτητης Αρχής, αποφασίστηκε η επιβολή προστίμου 15.000 ευρώ στον τηλεοπτικό σταθμός Ζευς TV νομού Λαρίσης για εκμετάλλευση δεισιδαιμονιών και προκαταλήψεων και 15.000 ευρώ στο Nickelodeon για διαφήμιση πολεμικών παιχνιδιών σε ώρες ακατάλληλες για παιδική διαφήμιση.

3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Το ΕΡΣ εκανε "συσταση"στο MEGA !!!Το γεγονος ,απο μονο του,αποτελει "ειδηση πρωτου μεγεθους" !!!Παρα το γεγονος οτι καποια αλλα,πολυ μικροτερης "εμβελειας", ΜΜΕ τα οποια εκφραζουν "μη αρεστες στην κυβερνηση αποψεις" τα εχει "ρημαξει" στα προστιμα.
Αποκλείεται να έκανε αυτό το πράγμα το συγκεκριμένο κυβερνητικό κανάλι μόνο μία φορά, όπως και τα υπόλοιπα κυβερνητικά κανάλια το κάνουν κάθε μέρα και σε κάθε θέμα και όχι μόνο με το συριζα...