48 ώρες διορία για την εκκένωση του Ραδιομεγάρου

48 ώρες διορία για την εκκένωση του Ραδιομεγάρου Facebook Twitter
0

48 ώρες δίνει διορία ο Παντελής Καψής στους εργαζομένους της ΕΡΤ για να εκκενώσουν το ραδιομέγαρο, προειδοποιώντας ότι αν δεν φύγουν, τότε το μεταβατικό σχήμα της νέας δημόσιας τηλεόρασης δεν θα αξιοποιήσει πάνω από 500 από το σύνολο των εργαζομένων στην ΕΡΤ.

Σύμφωνα με το Έθνος, τις προθέσεις του αποσαφήνισε ο υπουργός στη συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους ενώ σήμερα από το βήμα της Βουλής έκανε λόγο για συγκεκριμένη συνδικαλιστική ομάδα που είναι αποφασισμένη να μείνει μέχρι το τέλος. «Αυτό δεν θα γίνει», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός, κάνοντας λόγο για μία ΕΡΤ στην οποία «υπήρχε κουλτούρα αναξιοκρατίας, δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία», που «ήταν πλέγμα παγιωμένων δομών που εμπόδιζαν κάθε προσπάθεια δημιουργικής δουλειάς» και «μία συλλογή ανεξάρτητων φέουδων».

Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ αναμένεται να πάρουν σήμερα αποφάσεις ενώ σύμφωνα με τα Νέα, ο κ. Καψής απείλησε με παραίτηση με αφορμή την απόσυρση της διάταξης που προέβλεπε την αποζημίωση των απολυμένων με δεδομένα προ μνημονίου. Η διάταξη αποσύρθηκε μετά τις αντιδράσεις βουλευτών της Ν.Δ. και θα επανέλθει με τροποποιήσεις.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM