σε ,

Έρχεται η νέα σειρά φαντασίας του Matt Groening στο Netflix

Ο δημιουργός των Simpsons επιστρέφει με μια παράξενη τριάδα, στο Disenchantment

1 77

Το Netflix ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία για την πρεμιέρα της κωμικής σειράς φαντασίας του Matt Groening, «Disenchantment». Τα πρώτα 10 επεισόδια της σειράς κινουμένων σχεδίων θα κυκλοφορήσουν μεμιάς στις 17 Αυγούστου.

Η σειρά λαμβάνει χώρα στο υπό κατάρρευση μεσαιωνικό βασίλειο της Dreamland και ακολουθεί τις περιπέτειες της νεαρής πριγκίπισσας Bean, του ξωτικού της Elfo και του προσωπικού της δαίμονα Luci.

Η παράξενη τριάδα θα αντιμετωπίσει τέρατα, δαιμόνια, άρπυιες, τρολλ και φυσικά πολλούς κακούς ανθρώπους.

2 70

Η σειρά είναι μια παραγωγή της εταιρεία ULULU για το Netflix, ενώ ο Matt Groening και ο Josh Weinstein είναι διευθυντές παραγωγής. Προς το παρόν έχουν εγκριθεί τα 20 πρώτα επεισόδια.

Ο Groening είναι βέβαια γνωστός ως δημιουργός των «The Simpsons», που πρόσφατα ολοκλήρωσαν την 29η σεζόν τους, σπάζοντας το ρεκόρ για την πιο μακροχρόνια τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών, τον Απρίλιο με το 636ο τους επεισόδιο. Το ρεκόρ κατείχε ως τότε η σειρά «Gunsmoke». Οι «Simpsons» έχουν ήδη ανανεωθεί και για την επόμενη, 30η, σεζόν. Ο Groening δημιούργησε επίσης τη δημοφιλή σειρά «Futurama», η οποία παίχτηκε για τέσσερις σεζόν από το 1999-2003 και την αναβίωσε το Comedy Central για τρεις ακόμη σεζόν το 2009.

3 55

4 4

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια

Τα Μικροπράγματα στο inbox σου!