Πλάκα του Περρή το βίντεο με το επεισόδιο στην ΕΡΤ - Ήταν μοντάζ το «Ελα, έφυγες! Τι θα κάνεις; Θα μας πάρεις τη θέση;»

Πλάκα του Περρή το βίντεο με το επεισόδιο στην ΕΡΤ - Ήταν μοντάζ το «Ελα, έφυγες! Τι θα κάνεις; Θα μας πάρεις τη θέση;» Facebook Twitter
0

Τελικά δεν ειπώθηκε ποτέ το «Ελα, έφυγες! Τι θα κάνεις; Θα μας πάρεις τη θέση;» από Γιώργο Αλαφογιώργο προς την Έλενα Μπουζαλά στον αέρα της ΕΡΤ.

Το viral βίντεο που δείχνει το άκομψο σχόλιο του δημοσιογράφου στη συνάδελφό του έκανε το γύρο του ίντερνετ και της τηλεόρασης και προκάλεσε πολλά σχόλια, αλλά σήμερα ο παρουσιαστής Βαγγέλης Περρής αποκάλυψε πως ήταν μια πλάκα της εκπομπής του «Circo».

Όπως είπε αυτό που έγινε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένα κοινωνικό πείραμα καθώς το βίντεο έκανε μεγάλη αίσθηση αλλά η φωνή είναι μοντάζ.

Διάθεση για τρολάρισμα (εκτός αν ήταν στον κόλπο) είχαν και οι δύο παρουσιαστές οι οποίοι δεν βγήκαν να διαψεύσουν το συμβάν ενώ η Έλενα Μπουζαλά σχολίασε μέσω Instagram συνεχίζοντας την «ίντριγκα» με χιούμορ.

 

Ιδού τι ακριβώς έχει γίνει και πώς σκηνοθετήθηκε το στιγμιότυπο:

Ομολογούμε πως την πατήσαμε και εμείς με την πολύ πετυχημένη πλάκα του Βαγγέλη Περρή και των συντελεστών της εκπομπής, οπότε ζητάμε συγγνώμη που δεν διαπιστώσαμε νωρίτερα το μοντάζ.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυμνό Χόλιγουντ:

Μόδα & Στυλ / Γυμνό Χόλιγουντ: Πλήρης διαφάνεια, free the nipple, ζήτω τα γυμνά σώματα. Έτσι ντύνονται πια οι σταρ.

Ξεκίνησε από τις πασαρέλες της υψηλής ραπτικής και κορυφώθηκε (πού αλλού;) τη νύχτα της τελετής των Όσκαρ. Το νέο trend στη μόδα είναι το γυμνό και, απ' ό,τι φαίνεται, ήρθε για να μείνει.
THE LIFO TEAM