Ο Λαζόπουλος και οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» επιστρέφουν στον ΑΝΤ1

Ο Λαζόπουλος και οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» επιστρέφουν στον ΑΝΤ1 Facebook Twitter
7

Η επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου στην τηλεόραση ανακοινώθηκε επισήμως καθώς οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» κάνουν comeback 26 χρόνια μετά την πρώτη φορά που προβλήθηκαν.

Οι Δέκα Μικροί Μήτσοι, η σατιρική κωμωδία της ελληνικής τηλεόρασης, που παιζόταν από το 1992 έως το 2003, επανέρχεται αυτή τη φορά από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Η είδηση για τις διαπραγματεύσεις και τις συνομιλίες γύρω από το πρότζεκτ κυκλοφορούσε εδώ και καιρό, αλλά σήμερα ο ΑΝΤ1 επιβεβαίωσε με επίσημη ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση για την πρεμιέρα:

Ο Λάκης Λαζόπουλος, δημιουργός πρωτότυπων πρότζεκτ, με τεράστια πορεία στην τηλεόραση και το θέατρο, επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα και φέρνει στον ΑΝΤ1, τη σατιρική κωμωδία που έχει γράψει ιστορία, «Δέκα Μικροί Μήτσοι».

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 21.00 και την Κυριακή 25 Μαρτίου στις 18.45, θα παρακολουθήσουμε τα best off της αγαπημένης σατιρικής κωμωδίας για να ετοιμαστούμε για την πρεμιέρα που ακολουθεί το επόμενο Σάββατο, στις 31 Μαρτίου στις 21.00, με τους νέους, πρωτότυπους «Δέκα Μικρούς Μήτσους».

TV & Media
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Η αλήθεια είναι ότι όταν προβάλλονταν οι Δέκα Μικροί Μήτσοι και αστείοι ήταν και τεράστια επιτυχία είχαν. Ο Λαζόπουλος τότε ήξερε ακόμα να συνδυάζει τη σάτιρα με τον κοινωνικό σχολιασμό και την κριτική και έβγαζε αβίαστο γέλιο αλλά και προβληματισμό. Σταδιακά έχασε, όμως και το χιούμορ και την οξυδέρκεια του, με αποκορύφωμα φυσικά το Αλ Τσαντίρι news και την περίοδο πριν τις εκλογές του 2015, όπου ο Λαζόπουλος μετατράπηκε σε απρόκλητο προπαγανδιστή του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ίχνος αστείου, χιούμορ κλπ. Αυτό είναι κάτι που δύσκολα θα ξεχαστεί. Αν οι Δέκα Μικροί Μήτσοι ανανεωθούν και πιάσουν τον παλμό της σημερινής κοινωνίας και δεν είναι ούτε ξαναζεσταμένο προϊόν βγαλμένο από το χρονοντούλαπο, ούτε κάνουν φθηνό λαϊκισμό, όπως οι μετέπειτα εκπομπές του Λαζόπουλου, ίσως τσιμπήσουν σε τηλεθέαση... Θα δείξει...
Με κίνητρο την πρωτοτυπία και οδηγό τη φαντασία, όπως συνηθίζει η ελληνική τηλεόραση. Α! Και σταθερά με στοχευόμενη στάθμη την πιο κακοφορμισμένη εσάνς μετριότητας.Ειδικά ο ΑΝΤ1 και ειδικά τη φετινή σαιζόν έπαθε - πολλές φορές - αλλά καθώς φαίνεται δεν έμαθε. Τίποτα όμως. Μα τω Θεώ είναι πλέον τουλάχιστον αξιοπερίεργο το τί κατοικεί στο μυαλό των διοικούντων της επιχείρησης, χρήζει επιστημονικής μελέτης το φαινόμενό τους. Προσωπικά θα το ονόμαζα "Δίψα για Αποτυχία" ή πιο λογοτεχνικά "Η Ακαταμάχητη Έλξη της Ήττας". Seriously, wtf is going wrong with those people?
Οσοι ειναι γενναιοι, ας δουν μερικα παλια επεισοδια των Μητσων στο youtube. Αν μενετε με αλλους ομως προειδοποιηστε τους, μην μπουν ξαφνικα και σας δουν κοκκαλωμενους -να προσπαθειτε ματαιως να χαμογελασετε με μια απιστευτα παρωχημενη, μη-αστεια και αισθητικα μιζερη "σατιρα- και νομισουν οτι παθατε εγκεφαλικο.