Grey's Anatomy: 575.000 δολάρια για κάθε επεισόδιο θα παίρνει η Πομπέο

Grey's Anatomy: 575.000 δολάρια για κάθε επεισόδιο θα παίρνει η Πομπέο Facebook Twitter
2

Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς "Grey's Anatomy" Έλεν Πομπέο συμφώνησε να συνεχίσει να υποδύεται τη χειρουργό Μέρεντιθ Γκρέι για δύο επιπλέον τηλεοπτικές σεζόν έναντι αμοιβής... 20 εκατομμυρίων δολαρίων το έτος, έγινε γνωστό από την ίδια.

Η δραματική σειρά που ξεκίνησε να προβάλλεται το 2005 και εκτυλίσσεται σε ένα νοσοκομείο του Σιάτλ πρόσφατα ξεπέρασε το όριο το 300 επεισοδίων και συνεχίζει να καταγράφει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Η Έλεν Πομπέο διευκρίνισε στο περιοδικό "The Hollywood Reporter" ότι το νέο της συμβόλαιο προβλέπει μισθό ύψους 575.000 δολαρίων ανά επεισόδιο για την 15η και 16η σεζόν, όπως επίσης και την καταβολή ενός πριμ υπογραφής συμβολαίου αλλά και συμμετοχή επί των κερδών, που αθροιστικά θα της αποφέρει 20 εκατομμύρια δολάρια ανά σεζόν. 

Σε ερώτηση που έθεσε το Γαλλικό Πρακτορείο, το τηλεοπτικό δίκτυο ABC επιβεβαίωσε τη συμφωνία με την ηθοποιό για επιπλέον δύο σεζόν, ωστόσο δεν σχολίασε τις απολαβές της Πομπέο, της υψηλότερα αμειβόμενης γυναίκας ηθοποιού που πρωταγωνιστεί σε δραματική τηλεοπτική σειρά.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η καλύτερα αμειβόμενη γυναίκα ηθοποιός της αμερικανικής τηλεόρασης είναι η Σοφία Βεργκάρα, πρωταγωνίστρια της κωμικής τηλεοπτικής σειράς "Modern Family", που επίσης προβάλλεται στο ABC— με απολαβές ύψους 41,5 εκατομμυρίων ανά σεζόν. Ακολουθεί η Κάλεϊ Κουόκο, η πρωταγωνίστρια της κωμωδίας "The Big Bang Theory" (CBS) με 26 εκατομμύρια δολάρια.

«Η τηλεοπτική σειρά θα συνεχίσει όσο η Έλεν το επιθυμεί» δήλωσε στο "Hollywood Reporter" η δημιουργός του "Grey's Anatomy" Σόντα Ριμς.

«Πάτησα ήδη τα 48 και έχω φθάσει σε ένα σημείο όπου μπορώ να ζητήσω ό,τι δικαιούμαι, κάτι που συμβαίνει με την πάροδο των χρόνων» εξήγησε η Έλεν Πομπέο, η οποία υπέγραψε αποκλειστικό συμβόλαιο με το ABC.

«Δεν θεωρούμαι απαραίτητα μια ηθοποιός που κατάφερε να επιτύχει, αντίθετα από μια 24χρονη ηθοποιό που έχει κάνει κάποιες μεγάλες ταινίες όμως που πληρώνεται ελάχιστα, σίγουρα λιγότερο από τον άνδρα συμπρωταγωνιστή της και χωρίς συμμετοχή στα κέρδη» υπογράμμισε.

TV & Media
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυμνό Χόλιγουντ:

Μόδα & Στυλ / Γυμνό Χόλιγουντ: Πλήρης διαφάνεια, free the nipple, ζήτω τα γυμνά σώματα. Έτσι ντύνονται πια οι σταρ.

Ξεκίνησε από τις πασαρέλες της υψηλής ραπτικής και κορυφώθηκε (πού αλλού;) τη νύχτα της τελετής των Όσκαρ. Το νέο trend στη μόδα είναι το γυμνό και, απ' ό,τι φαίνεται, ήρθε για να μείνει.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Φαντάζομαι ότι στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς στο νοσοκομείο θα ριχτούν βόμβες από αεροπλάνα, βλήματα από τανκς και πύραυλοι από πολεμικά πλοία. Όλο το νοσοκομείο θα ανατιναχτεί, όλοι θα βρουν τραγικό θάνατο εκτός από τη Meredith Grey που θα είναι η μοναδική επιζήσασα.