ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Το «Big Little Lies» επιστρέφει με δεύτερο κύκλο επεισοδίων και μια μεγάλη αλλαγή

Το «Big Little Lies» επιστρέφει με δεύτερο κύκλο επεισοδίων και μια μεγάλη αλλαγή Facebook Twitter
0

Γυναικεία υπόθεση σε όλα τα επίπεδα γίνεται πλέον το «Big Little Lies», που επιστρέφει με δεύτερο κύκλο επεισοδίων και μια μεγάλη αλλαγή πίσω από τις κάμερες.

Μετά από μήνες έντονης σχετικής φημολογίας, το HBO επιβεβαίωσε επισήμως πως η Ρις Γουίδερσπουν και η Νικόλ Κίντμαν -που αμφότερες συμμετείχαν την παραγωγή εκτός από το να παίζουν- θα επιστρέψουν για περισσότερα επεισόδια στη δραματική σειρά που ήταν υποψήφια για 16 Βραβεία Emmy και κέρδισε τα οκτώ. 

Ωστόσο, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, την σκηνοθεσία θα αναλάβει η Άντρια Άρνολντ, γνωστή για τις ταινίες «Fish Tank», «Wuthering Heights» και «American Honey», που προσελήφθη στη θέση του Ζαν-Μαρκ Βαλέ, κάνοντας πλέον τη σειρά εντελώς «γυναικεία υπόθεση». 

Στο σενάριο, ο David E. Kelley επιστρέφει από τον πρώτο κύκλο και μάλιστα φέρεται να έχει ήδη γράψει και τα επτά επεισόδια του καινούργιου. Η δεύτερη σεζόν θα είναι μερικώς βασισμένη σε μια ιστορία της συγγραφέα Λιάν Μοριάρτι, που έγραψε και το πρωτότυπο μυθιστόρημα «Big Little Lies». 

Εκτός από τις Κίντμαν και Γουίδερσπουν, θα επιστρέψει και το μεγαλύτερο μέρος του καστ του πρώτου κύκλου, ανάμεσά τους οι Σέιλιν Γούντλεϊ, Ζόι Κράβιτζ και Λόρα Ντερν. Επειδή όμως η σειρά προορίζονταν να τελειώσει σε έναν κύκλο, το HBO δεν είχε κλείσει μέσω συμβολαίου κανέναν από τους ηθοποιούς για δεύτερη σεζόν, οπότε φέρονται να είναι ακόμη σε εξέλιξη οι σχετικές διαπραγματεύσεις. 

TV & Media
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM