Σταμάτησε να εκπέμπει ο ραδιοσταθμός «Βήμα FM»

Σταμάτησε να εκπέμπει ο ραδιοσταθμός «Βήμα FM» Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
0

Σταμάτησε να εκπέμπει ο ραδιοσταθμός Βήμα FM, καθώς κόπηκε η παροχή ρεύματος του πομπού στον Υμηττό λόγω οφειλών.

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας αναφέρει ότι «η σημερινή μέρα, Τετάρτη 11η Οκτωβρίου 2017, θα περάσει στην ιστορία της ελληνικής ραδιοφωνίας ως "η ημέρα που ο Ευάγγελος Μαρινάκης έκλεισε τον ραδιοσταθμό Βήμα FΜ".


Στην ανακοίνωσή της, η ΕΤΕΡ σημειώνει ότι δημοσιεύματα και «διαρροές» που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, θέλουν να παρουσιάσουν τη συνέχιση λειτουργίας του ραδιοσταθμού ως ασύμφορη, εξαιτίας της κακοδιαχείρισης της προηγούμενης διοίκησης.

«Σαφώς προέρχονται από συγκεκριμένους κύκλους της νέας διοίκησης, είναι άκρως παραπλανητικά και σκοπό έχουν να καλύψουν την εσκεμμένη ανυπαρξία της τελευταίας, και όχι να θέσουν το πρόβλημα στη σωστή βάση που δεν είναι άλλη από την απόφαση (;) του Ευάγγελου Μαρινάκη να εγκαταλείψει το σταθμό στην τύχη του και να πετάξει στο δρόμο τις οικογένειες των εργαζομένων» υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή της η ΕΤΕΡ.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυμνό Χόλιγουντ:

Μόδα & Στυλ / Γυμνό Χόλιγουντ: Πλήρης διαφάνεια, free the nipple, ζήτω τα γυμνά σώματα. Έτσι ντύνονται πια οι σταρ.

Ξεκίνησε από τις πασαρέλες της υψηλής ραπτικής και κορυφώθηκε (πού αλλού;) τη νύχτα της τελετής των Όσκαρ. Το νέο trend στη μόδα είναι το γυμνό και, απ' ό,τι φαίνεται, ήρθε για να μείνει.
THE LIFO TEAM