Η σκηνή που διαγράφηκε άρον άρον από το αποψινό American Horror Story

Η σκηνή που διαγράφηκε άρον άρον από το αποψινό American Horror Story Facebook Twitter
0

Άγριο μοντάζ, διαγραφή σκηνών και αλλαγές της τελευταίας στιγμής κρύβει το επεισόδιο του American Horror Story που θα μεταδοθεί απόψε στις ΗΠΑ. Από το νέο επεισόδιο του κύκλου "Cult" συγκεκριμένα κόπηκε και ύστερα από σχετική εντολή του τηλεοπτικού δικτύου ΗΒΟ μία σκηνή η οποία περιλάμβανε πυρ ομαδόν στα τυφλά εναντίον πλήθους. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από τον παραγωγό της επιτυχημένης σειράς Ράιαν Μέρφι, η ομάδα αναγκάστηκε να προχωρήσει σε βιαστικές αλλαγές στο επεισόδιο μόλις τη Δευτέρα, προκειμένου το επεισόδιο να μη θυμίσει με κανέναν τρόπο την αιματηρή επίθεση ελεύθερου σκοπευτή στο Λας Βέγκας που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες, ενώ πολλοί ακόμη δίνουν μάχη με τους βαρύτατους τραυματισμούς τους στα νοσοκομεία της χώρας. 

«Υπό τη βαριά σκιά της τραγωδίας στο Λας Βέγκας, ο Ράιαν Μέρφι και οι συμπαραγωγοί του American Horror Story επέλεξαν να προχωρήσουν σε δομικές αλλαγές στην εισαγωγική σκηνή του αποψινού επεισοδίου», αναφέρει το δελτίο Τύπου εκ μέρους του τηλεοπτικού δικτύου. «Επρόκειτο για μία σκηνή που ναι μεν γυρίστηκε πριν από δύο μήνες, αλλά επειδή αναπαριστούσε μία ένοπλη τυφλή επίθεση εναντίον πλήθους, αποφασίσαμε να μη συμπεριλάβουμε, λαμβάνοντας υπ' όψιν μας ότι πρόκειται μία αναπαράσταση που θα αποβεί εξαιρετικά τραυματική για τους θεατές και μετά την πρόσφατη τραγωδία που σημειώθηκε στη χώρα μας».

Η σκηνή θα προβληθεί κανονικά, ωστόσο, στο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουν οι συνδρομητές καλωδιακής τηλεόρασης. Ο ίδιος ο Μέρφι λέει ότι ζύγισε πολύ την πιθανότητα να μη διαγράψει αυτή τη σκηνή από το αποψινό επεισόδιο. «Πιστεύω ότι είχα το δικαίωμα να μην αφαιρέσω αυτή τη σκηνή, πιστεύω όμως ακράδαντα και στα δικαιώματα των θυμάτων και στο ότι αυτή ήταν μία σκηνή που δεν θα ήθελε κάποιος να παρακολουθήσει αυτή τη στιγμή, αυτή την εβδομάδα τουλάχιστον», είπε μεταξύ άλλων ο παραγωγός. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυμνό Χόλιγουντ:

Μόδα & Στυλ / Γυμνό Χόλιγουντ: Πλήρης διαφάνεια, free the nipple, ζήτω τα γυμνά σώματα. Έτσι ντύνονται πια οι σταρ.

Ξεκίνησε από τις πασαρέλες της υψηλής ραπτικής και κορυφώθηκε (πού αλλού;) τη νύχτα της τελετής των Όσκαρ. Το νέο trend στη μόδα είναι το γυμνό και, απ' ό,τι φαίνεται, ήρθε για να μείνει.
THE LIFO TEAM