Η παραγωγή του Game of Thrones φέρεται να πήρε την μεγάλη απόφαση και κηρύσσει τον πόλεμο στα spoilers.

 

Επειδή οι διαρροές είναι εκτός από καταστροφικές για την κορύφωση της σειράς και αναπόφευκτες λόγω του τεράστιου αριθμού των επαγγελματιών και ντόπιων που βρίσκονται στις τοποθεσίες των γυρισμάτων, οι παραγωγοί αποφάσισαν να γυρίσουν τελικά πολλά διαφορετικά φινάλε για την 8η σεζόν.

 

Ο Casey Bloys, πρόεδρος προγράμματος του HBO, επιβεβαίωσε τις σχετικές φήμες που κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό, στο πλαίσιο συζήτησης που είχε με φοιτητές του Moravian College.

 

«Γνωρίζω πως στο Game of Thrones για το φινάλε, θα γυρίσουν πολλαπλές εκδοχές ώστε κανείς να μην ξέρει τι θα συμβεί. Πρέπει να το κάνεις αυτό σε ένα μεγάλης διάρκειας σόου. Επειδή όταν γυρίζεις κάτι, ο κόσμος το μαθαίνει. Οπότε θα γυρίσουν διάφορες εκδοχές ώστε να μην υπάρχει οριστική απάντηση μέχρι το τέλος», είπε ο Bloys, σύμφωνα με το The Morning Call.

 

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, η συγκεκριμένη πρακτική είναι πολύ συνηθισμένη και τα περισσότερα θρυλικά φινάλε από διάσημες τηλεοπτικές σειρές, όπως τα Breaking Bad, The Sopranos και Dallas, γυρίστηκαν με τον ίδιο τρόπο. Οι αντίστοιχοι παραγωγοί «έστησαν» επίσης ψεύτικα φινάλε για να αποφύγουν τους κατασκόπους και τις διαρροές.