Πληροφορίες πως ο Λαζόπουλος ετοιμάζεται για το τιμόνι του νέου Εpsilon - Tο deal με τον Σαββίδη

Πληροφορίες πως ο Λαζόπουλος ετοιμάζεται για το τιμόνι του νέου Εpsilon - Tο deal με τον Σαββίδη Facebook Twitter
3

«Στο «Ε» πάλι έρχονται όλα τα γράμματα της Αλφαβήτου. Μετά από συνάντηση στο νησί ΜΟΥ – ένα είναι αυτό- οι δύο άνδρες ο Ιβάν Σαββίδης και ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσαν τα χέρια. Deal για νέο πρόγραμμα από τη νέα χρονιά...» με αυτό το αιχμηρό σχόλιο, η δημοσιογράφος και τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά έρχεται σήμερα να βάλει τη σφραγίδα της στην έντονη φημολογία που αναφέρει πως ο Λάκης Λαζόπουλος θα διαδραματίσει ρόλο κλειδί στο στήσιμο του νέου καναλιού Εpsilon ενώ θα έχει και δική του ψυχαγωγική εκπομπή.

Oι πληροφορίες θέλουν μάλιστα τον Λάκη Λαζόπουλο, να συναντήθηκε με τον Ιβάν Σαββίδη,στην Πάρο όπου συζητήθηκε το πρώτο πλάνο για το στήσιμο του καναλιού.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει το newpost το «Ε» αλλάζει τελείως μορφή και γίνεται ένα κυρίως ενημερωτικό κανάλι με γραμμή υποστήριξης προς την κυβέρνηση.

Εντυπωσιακές είναι όμως και οι μεταγραφές που φημολογούνται καθώς οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τους Μάκη Τριανταφυλόπουλο, ο Δημήτρη Καμπουράκη, Βασίλη Λυριτζή και Κατερίνα Ακριβοπούλου να οδεύουν προς το Epsilon του Σαββίδη.

Η μεγάλη έκπληξη είναι η επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου, που εκτός του ρόλου στην επιτροπή προγράμματος επιστρέφει και με ψυχαγωγική εκπομπή.

Τέλος αναφέρεται πως το νέο Epsilon θα έχει άμεση σύνδεση με την ΕΡΤ και πως ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, πρώην γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, θα διαδραματίσει επίσης σημαντικό ρόλο.

TV & Media
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυμνό Χόλιγουντ:

Μόδα & Στυλ / Γυμνό Χόλιγουντ: Πλήρης διαφάνεια, free the nipple, ζήτω τα γυμνά σώματα. Έτσι ντύνονται πια οι σταρ.

Ξεκίνησε από τις πασαρέλες της υψηλής ραπτικής και κορυφώθηκε (πού αλλού;) τη νύχτα της τελετής των Όσκαρ. Το νέο trend στη μόδα είναι το γυμνό και, απ' ό,τι φαίνεται, ήρθε για να μείνει.
THE LIFO TEAM