Πόσο πληρώνονται διάσημοι παρουσιαστές και πρωταγωνιστές πολύ γνωστών τηλεοπτικών σειρών

Πόσο πληρώνονται διάσημοι παρουσιαστές και πρωταγωνιστές πολύ γνωστών τηλεοπτικών σειρών Facebook Twitter
0

Ο Robert De Niro συγκαταλέγεται ανάμεσα στους νικητές της περσινής χρονιάς όσον αφορά τους «μισθούς». Για την συμμετοχή του σε μια δραματικά σειρά σκηνοθεσίας David O. Russell, που θα προβληθεί στο Amazon αλλά ο τίτλος της δεν έχει γνωστός ακόμη, θα λάβει 775.00 δολάρια για κάθε επεισόδιο.

Στην κατηγορία των μεγάλων κερδισμένων ανήκουν βέβαια και οι πρωταγωνιστές της σειράς Game of Thrones, καθώς σύμφωνα με το Variety, οι Emilia Clarke Game, Nikolaj Coster-Waldau, Peter Dinklage, Kit Harington και Lena Headey παίρνουν μισό εκατομμύριο δολάρια για κάθε επεισόδιο.

Εξίσου καλοπληρωμένοι είναι όμως και οι Kevin Costner και Kevin Spacey για τους ρόλους τους στις σειρές Yellowstone και House of Cards αντίστοιχα, που φέρονται να πληρώνονται επίσης 500.000 δολάρια για κάθε επεισόδιο που συμμετέχουν. 

Δείτε τον πίνακα με τα «κασέ» των πρωταγωνιστών από μερικές διάσημες δραματικές τηλεοπτικές σειρές:

Πόσο πληρώνονται διάσημοι παρουσιαστές και πρωταγωνιστές πολύ γνωστών τηλεοπτικών σειρών Facebook Twitter

Στην κατηγορία κωμωδία, «νικητές» της λίστας με τους υψηλότερους μισθούς αναδεικνύονται οι πρωταγωνιστές του Big Bang Theory, καθώς σύμφωνα με το δημοσίευμα οι Kaley Cuoco, Johnny Galecki, Simon Helberg, Kunal Nayyar και Jim Parsons λαμβάνουν σχεδόν 1 εκατ. δολάρια (για την ακρίβεια 900.000 δολάρια) για κάθε επεισόδιο. Οι Mayim Bialik και Melissa Rauch, που μπήκαν αργότερα στη σειρά και βρίσκονται εκτός της βασικής πεντάδας αμείβονται με 500.000 ανά επεισόδιο. 

Μισό εκατομμύριο δολάρια παίρνουν επίσης οι Sofia Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Ed O'Neill και Eric Stonestreet από την σειρά Modern Family. Λίγο περισσότερα, ήτοι 650.000 δολάρια παίρνει ο Dwayne Johnson για το Ballers.

Οι αμοιβές των πρωταγωνιστών σε διάσημες κωμικές τηλεοπτικές σειρές:

Πόσο πληρώνονται διάσημοι παρουσιαστές και πρωταγωνιστές πολύ γνωστών τηλεοπτικών σειρών Facebook Twitter

Τέλος, διόλου ευκαταφρόνητες δεν είναι και οι αμοιβές των παρουσιαστών με την Ellen DeGeneres να κρατά τα ηνία, αφού ο ετήσιος μισθός της για το The Ellen DeGeneres Show εκτιμάται στα 50 εκατ. δολάρια. Την Ellen, ακολουθεί η Judith Sheindlin από το Judge Judy, με απολαβές 47 εκατ. δολαρίων το χρόνο. 

Σύμφωνα με το Variety, η Katy Perry προκειμένου να συμμετάσχει ως κριτής στο American Idol έκλεισε συμφωνία ύψους 25 εκατ. δολαρίων, ενώ το Netflix για να αποκτήσει τον David Letterman δεν δίστασε να πληρώσει 2 εκατ. δολάρια (ανά επεισόδιο) για μια σειρά έξι επεισοδίων με συνεντεύξεις. 

Οι Jimmy Fallon (The Tonight Show) και Jimmy Kimmel (Jimmy Kimmel Live) έχουν ετήσιες απολαβές ύψους 16 και 15 εκατ. δολαρίων αντίστοιχα.

Οι μισθοί των παρουσιαστών από γνωστά τηλεοπτικά σόου, ριάλιτι και ενημερωτικές εκπομπές:

Πόσο πληρώνονται διάσημοι παρουσιαστές και πρωταγωνιστές πολύ γνωστών τηλεοπτικών σειρών Facebook Twitter
TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυμνό Χόλιγουντ:

Μόδα & Στυλ / Γυμνό Χόλιγουντ: Πλήρης διαφάνεια, free the nipple, ζήτω τα γυμνά σώματα. Έτσι ντύνονται πια οι σταρ.

Ξεκίνησε από τις πασαρέλες της υψηλής ραπτικής και κορυφώθηκε (πού αλλού;) τη νύχτα της τελετής των Όσκαρ. Το νέο trend στη μόδα είναι το γυμνό και, απ' ό,τι φαίνεται, ήρθε για να μείνει.
THE LIFO TEAM