«Ο Δράκος και ο Λύκος»: Ο προφητικός τίτλος και το τρέιλερ του φινάλε του Game of Thrones που κόβει την ανάσα

«Ο Δράκος και ο Λύκος»: Ο προφητικός τίτλος και το τρέιλερ του φινάλε του Game of Thrones που κόβει την ανάσα Facebook Twitter
0

Oι παραγωγοί του Game of Thrones, David Benioff και Dan Weiss, έχοντας απαλλαγεί ουσιαστικά από την δαιδαλώδη πλοκή των βιβλίων του G.R. Martin προσπάθησαν στην 7η σεζόν να «μαζέψουν» τις πολλές παράλληλες ιστορίες, χαρίζοντας μας έξι επεισόδια γεμάτα καταιγιστικές εξελίξεις και ανατροπές, σε έναν (ομολογουμένως) από τους καλύτερους κύκλους στην ιστορία της σειράς.

Πλέον, απομένει μόλις ένα επεισόδιο γι' αυτή τη σεζόν, το οποίο θα έχει διάρκεια 79 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα (το μεγαλύτερο του GoT) και τον αινιγματικό τίτλο «Ο δράκος και ο λύκος» ("The Dragon and the Wolf").

Πολλοί ενθουσιώδεις φαν έσπευσαν να υποθέσουν ότι ο τίτλος αναφέρεται στη σχέση του «λευκού λύκου» Τζον Σνόου και της «μητέρας των δράκων» Νταινέρυς Ταργκάρυεν, που φαίνεται πως εξελίσσεται σε ρομαντικό ειδύλλιο.

Εναλλακτικά, μπορεί και να αποτελεί ένδειξη για την αποκάλυψη ενός εκ των πιο μακρόχρονων μυστικών της σειράς. Πως, δηλαδή, ο Τζον Σνόου είναι ο πραγματικός γιος του Ραίγκαρ Ταργκάρυεν και της Λυάννα Σταρκ, άρα ο νόμιμος διάδοχος του Σιδερένιου Θρόνου.

Παρόλα αυτά, το σύντομο preview teaser που κυκλοφόρησε δεν αποκαλύπτει πολλά στοιχεία από το επερχόμενο επεισόδιο. Δείχνει ορισμένα μόνο στιγμιότυπα από την πολυαναμενόμενη συνάντηση στο Κίνγκς Λάντινγκ (σε αυτό που φαίνεται να είναι το Ντράγκονπιτ). Η Σέρσει, ο Τίριον, ο Τζέιμι και ο Σνόου είναι εκεί, αλλά που βρίσκεται η Νταινέρυς;

 
TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυμνό Χόλιγουντ:

Μόδα & Στυλ / Γυμνό Χόλιγουντ: Πλήρης διαφάνεια, free the nipple, ζήτω τα γυμνά σώματα. Έτσι ντύνονται πια οι σταρ.

Ξεκίνησε από τις πασαρέλες της υψηλής ραπτικής και κορυφώθηκε (πού αλλού;) τη νύχτα της τελετής των Όσκαρ. Το νέο trend στη μόδα είναι το γυμνό και, απ' ό,τι φαίνεται, ήρθε για να μείνει.
THE LIFO TEAM