Δείτε γιατί το επόμενο επεισόδιο του Game of Thrones θα ρίξει το ίντερνετ

Δείτε γιατί το επόμενο επεισόδιο του Game of Thrones θα ρίξει το ίντερνετ Facebook Twitter
1

Κάθε φορά που οι φαν της σειράς βλέπουν ένα καινούργιο επεισόδιο του Game of Thrones μένουν με μία γεύση ανυπομονησίας αλλά και μία διάθεση για νέες θεωρίες και σενάρια για την εξέλιξή της.

Αυτό εξηγεί εν πολλοίς και γιατί το GoT αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες όλων των εποχών.

Το πρόσφατο επεισόδιο, όμως, έκανε τους φίλους της σειράς ακόμη πιο ανυπόμονους καθότι ουσιαστικά έστρωσε το δρόμο για τη συνάντηση που περιμένουν ΟΛΟΙ εδώ και επτά χρόνια.

Και όπως φαίνεται από το teaser του 3ου επεισοδίου, το πολυαναμενόμενο τετ-α-τετ του Τζον Σνόου με την Νταινέρυς Ταργκάρυεν θα γίνει πραγματικότητα.

Στη σκόπιμα λακωνική και αινιγματική σύνοψη του HBO για το επόμενο επεισόδιο (The Queen's Justice) διαβάζουμε: «Η Νταινέρυς (Emila Clarke) στο κέντρο της προσοχής. Η Σέρσεϊ επιστρέφει ένα δώρο. Ο Τζέιμι (Nikolaj Coster-Waldau) μαθαίνει από τα λάθη του».

Αυτό που δεν διαβάζουμε είναι ότι βλέπουμε στο συντομότατο teaser του επόμενου επεισοδίου και κυρίως το βλέμμα του Τζον Σνόου (Kit Harrington) όταν εισέρχεται αίθουσα του θρόνου στο Ντράγκονστοουν και αντικρίζει την Νταινέρυς.

Τζον + Νταινέρυς= ;

Δείτε παρακάτω το teaser και κάντε λίγες μέρες υπομονή.

TV & Media
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυμνό Χόλιγουντ:

Μόδα & Στυλ / Γυμνό Χόλιγουντ: Πλήρης διαφάνεια, free the nipple, ζήτω τα γυμνά σώματα. Έτσι ντύνονται πια οι σταρ.

Ξεκίνησε από τις πασαρέλες της υψηλής ραπτικής και κορυφώθηκε (πού αλλού;) τη νύχτα της τελετής των Όσκαρ. Το νέο trend στη μόδα είναι το γυμνό και, απ' ό,τι φαίνεται, ήρθε για να μείνει.
THE LIFO TEAM