Το glossy εξώφυλλο του ELLE Αυστραλίας είναι φωτογραφημένο με ένα απλό iPhone 7

Το glossy εξώφυλλο του ELLE Αυστραλίας είναι φωτογραφημένο με ένα απλό iPhone 7 Facebook Twitter
3

 Για εκείνες (και εκείνους) που παρακολουθούν στενά τον κόσμο της μόδας, το όνομα της Margaret Zhang σίγουρα δεν είναι άγνωστο. Πρόκειται για τη νεαρή Αυστραλή που είχε μια θεαματική εξέλιξη από blogger σε μεγάλο όνομα της υψηλής ραπτικής. Η Zhang αυτές τις μέρες επέστρεψε στις ψηφιακές της ρίζες και έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό ELLE (Αυστραλίας) με φωτογραφία τραβηγμένη από iPhone.

Η φωτογράφιση έγινε την ώρα του ηλιοβασιλέματος στην Bondi Beach από τον φωτογράφο μόδας Georges Antoni και είναι το πρώτο εξώφυλλο περιοδικού της Αυστραλίας που τραβήχτηκε με iPhone 7 Plus (στο portrait mode!!) ακολουθώντας το παράδειγμα αντίστοιχων φωτογραφίσεων που έγιναν στις ΗΠΑ, όπως έκανε το περιοδικό Billboard τον Φεβρουάριο.

«Αυτό που με εντυπωσίασε είναι το πόσο απελευθερωτικό είναι να φωτογραφίζεις και να μην ανησυχείς για φακούς, τριπόδια, συνδέσεις στον υπολογιστή κ.τ.λ.» δήλωσε ο Antoni. «Είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον γιατί καταλαβαίνεις πόσο εξοικειωμένο είναι το κοινό με την εικόνα των ανθρώπων που φωτογραφίζουν με τα κινητά τους, ώστε σχεδόν δεν το παρατηρούν και έτσι αυτή η συγκεκριμένη φωτογράφιση θα μπορούσε να γίνει με πολύ πιο μυστικό τρόπο.»

Το glossy εξώφυλλο του ELLE Αυστραλίας είναι φωτογραφημένο με ένα απλό iPhone 7 Facebook Twitter

Παρεμπιπτόντως η φωτογράφιση έχει αρκετά κοινά με αυτή του Billboard στην οποία απεικονίζεται η Camila Cabello σ' ένα απαλού φωτισμού πορτρέτο της . Δοκιμάστε τον και σεις με τις σέλφις σας. 

TV & Media
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM