Σεισμός

Ρεκόρ τηλεθέασης για το Survivor Ελλάδα vs Tουρκία - Μάλλον είχε δίκιο ο Τσακαλώτος

Ρεκόρ τηλεθέασης για το Survivor Ελλάδα vs Tουρκία - Μάλλον είχε δίκιο ο Τσακαλώτος Facebook Twitter
0

Προσπαθώντας να διασκεδάσει κάπως αμήχανα τις εντυπώσεις από τη ψηφοφορία του 4ου Μνημονίου, ο υπουργός Οικονομικών είπε χθες αργά το βράδυ από το βήμα της Βουλής: «Έτσι κι αλλιώς μόνοι μας είμαστε, οι εννέα στους δέκα στην Ελλάδα βλέπουν Survivor αυτή την ώρα, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχουμε εντάσεις».

Τα νούμερα της τηλεθέασης δείχνουν πως μάλλον είχε κάνει σωστή πρόβλεψη.

Το έκτακτο επεισόδιο με τη μάχη Ελλάδας-Τουρκίας στο SURVIVOR μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και ο ΣΚΑΪ άφησε πολύ πίσω τους αντιπάλους για ένα τρίωρο.

Αν και την Πέμπτη υπάρχει η παραδοσιακά επιτυχημένη Βίκυ Χατζηβασιλείου με το «Πακέτο«, χθες τα νούμερα του Alpha παρέμειναν σχετικά χαμηλά. Όλοι οι υπόλοιποι σταθμοί ήταν απλά πάλι χαμηλά...

Σύμφωνα με τα νούμερα που δημοσίευσε το zappit.gr, η χθεσινή μονομαχία Survivor Ελλάδα Τουρκία σημείωσε μέσο όρο στο γενικό 45% και στο δυναμικό κοινό 60,4% ενώ η κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων έφτασε ακόμα και στο 72,1%.

Το «Πάμε Πακέτο» να είναι το μόνο πρόγραμμα που έφτασε στο σύνολο στο 15,8%.

TV & Media
0

Σεισμός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM