Tο Sex and the City θα είχε άλλους τίτλους αρχής - Δείτε το βίντεο που κόπηκε

Tο Sex and the City θα είχε άλλους τίτλους αρχής - Δείτε το βίντεο που κόπηκε Facebook Twitter
1

Ακόμη και όποιος δεν έχει δει ποτέ ούτε ένα επεισόδιο του Sex and the City, δεν υπάρχει περίπτωση να μην (ανα)γνωρίζει την διασημότερη, ίσως, σκηνή όλης της σειράς- εκείνη στους τίτλους αρχής. Σε αυτήν η Κάρι Μπράντσο, φορώντας ένα απλό φανελάκι και μια ροζ τουτού, διασχίζει τους δρόμους τους Μανχάταν όταν ξαφνικά την καταβρέχει ένα διερχόμενο λεωφορείο.

Αναμφίβολα πρόκειται για μία από τις χαρακτηριστικότερες εισαγωγές στην ιστορία της τηλεόρασης, αλλά όπως αποκαλύπτουν οι υπεύθυνοι της γνωστής σειράς, η σκηνή που είχαν γυρίσει αρχικά για τους τίτλους αρχής ήταν εντελώς διαφορετική.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το HBO, σύμφωνα με το αρχικό κόνσεπτ η Κάρι φορούσε εντελώς διαφορετικά ρούχα και δεν υπήρχε καν λεωφορείο. Στο συγκεκριμένο κλιπ, η ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ φορά ένα γαλάζιο φόρεμα ως το γόνατο του σχεδιαστή Marc Jacobs και περπατώντας σκοντάφτει με τα τακούνια, λίγο πριν αντιληφθεί δίπλα της την διαφήμιση με εκείνη πάνω στο λεωφορείο- που δεν την καταβρέχει ποτέ. 

«Υπήρχαν δύο γκαρνταρόμπες. Η μία ήταν η τουτού και κάναμε κι ένα γύρισμα όπου η Σάρα φορούσε ένα γαλάζιο φόρεμα και δεν βρεχόταν. Αντ' αυτού σκοντάφτει όταν βλέπει τη διαφήμιση», λέει ο δημιουργός της σειράς, Ντάρεν Σταρ. «Στο μυαλό μου, ήταν κάτι σαν μνεία στο The Dick Van Dyke Show, αλλά δεν το χρησιμοποιήσαμε ποτέ. Έμεινε στο αρχείο», προσθέτει. 

Η ενδυματολόγος της σειράς, Πατρίτσια Φιλντ, δήλωσε σχετικά πως ανακάλυψε την τουτού, που κόστισε μόλις 5 δολάρια, σε ένα καλάθι στο πάτωμα ενός showroom και πως ξαναδημιούργησε άλλες τέσσερις εκδοχές της φούστας για το σόου. «Ήταν πολύ δύσκολο για τους παραγωγούς να καταλάβουν την τουτού. Εγώ και η Σάρα παλέψαμε πολύ γι' αυτήν, και ο Ντάρεν είπε, "Εντάξει, αλλά θέλω κι άλλα ντυσίματα σαν εναλλακτική". Χαρήκαμε πάρα πολύ όταν συνειδητοποίησε πως είχαμε και οι δυο. Η τουτού είναι το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα της αίσθησης που έχει η Κάρι για την μόδα σε όλη τη διάρκεια της σειράς», εξηγεί.

Δείτε το βίντεο με τους εναλλακτικούς τίτλους αρχής για το Sex and The City:

Με πληροφορίες από EW

TV & Media
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM