Οι ηθοποιοί της νέας σεζόν του Game of Thrones είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι στην ιστορία της τηλεόρασης

Οι ηθοποιοί της νέας σεζόν του Game of Thrones είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι στην ιστορία της τηλεόρασης Facebook Twitter
2

Οι πέντε βασικοί πρωταγωνιστές της έβδομης σεζόν του Game of Thrones λέγεται πως πληρώνονται περίπου 2.5 εκατομμύρια δολάρια ανά επεισόδιο, κάτι που τους καθιστά τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς στην ιστορία της τηλεόρασης, αφήνοντας κατά πολύ πίσω τους σταρς από τις σειρές «Τα Φιλαράκια» και «The Big Bang Theory».

Ο λόγος για τους Βρετανούς Emilia Clarke (Καλίσι), Kit Harington (Τζον Σνόου), Lena Headey (Σέρσεϊ Λάνιστερ), τον Αμερικανό Peter Dinklage (Τίριον Λάνιστερ) και τον Δανό Nikolaj Coster-Waldau (Τζέιμι Λάνιστερ).

Τα νέα «χρυσά» συμβόλαια των συγκεκριμένων ηθοποιών περιλαμβάνουν νέες σύνθετες ρήτρες περί μπόνους που βασίζονται στα όρια αμοιβών, έτσι όπως προσδιορίζονται από τα συνδικάτα των ηθοποιών σε περισσότερες από 170 χώρες, σύμφωνα και με την Express. 

Η αλήθεια είναι πως ολόκληρη η νέα σεζόν έχει αυξημένο προϋπολογισμό, με το HBO να δαπανά περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια για κάθε επεισόδιο, σύμφωνα με το Forbes. Στην έκτη σεζόν το κόστος κάθε επεισοδίου ανερχόταν περίπου στα 6 εκατομμύρια δολάρια. «Ανέκαθεν θέλαμε να φτάσουμε το budget σε τέτοια επίπεδα που να μπορούμε να απεικονίσουμε σωστά μια μάχη, με τον έναν στρατό στη μία πλευρά και τον άλλον απέναντι», σχολίασε ο D.B. Weiss. 

Η έβδομη σεζόν του Game of Thrones αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου 2017. 

Με πληροφορίες από Independent

TV & Media
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυμνό Χόλιγουντ:

Μόδα & Στυλ / Γυμνό Χόλιγουντ: Πλήρης διαφάνεια, free the nipple, ζήτω τα γυμνά σώματα. Έτσι ντύνονται πια οι σταρ.

Ξεκίνησε από τις πασαρέλες της υψηλής ραπτικής και κορυφώθηκε (πού αλλού;) τη νύχτα της τελετής των Όσκαρ. Το νέο trend στη μόδα είναι το γυμνό και, απ' ό,τι φαίνεται, ήρθε για να μείνει.
THE LIFO TEAM