Το λάθος στο Voice που παραδέχτηκε ο Σκάι και αλλάζει το αποτέλεσμα

Το λάθος στο Voice που παραδέχτηκε ο Σκάι και αλλάζει το αποτέλεσμα Facebook Twitter
3

Το λάθος που έγινε στην καταμέτρηση των ψήφων, στην αναμέτρηση δύο υποψηφίων για την επόμενη φάση του τάλεντ σόου The Voice παραδέχτηκε ο Σκάι, που προβάλει το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, υπήρξαν διαμαρτυρίες, κυρίως μέσω των κυπριακών ΜΜΕ, για το αποτέλεσμα στη «μάχη» μεταξύ του Χρήστου Θεοδώρου και της Κέλλυς Ντούλια, η οποία αναδείχτηκε αρχικά ως η νικήτρια.

Τελικά ο τηλεοπτικός σταθμός με ανακοίνωση του, επιβεβαιώνει το λάθος, το οποίο αποδίδει στην τηλεφωνική εταιρεία που έχει αναλάβει το televoting, σημειώνοντας ότι αποδόθηκαν στον έναν ψήφοι του άλλου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν ήταν εσφαλμένα, επομένως ανακηρύσσεται νικητής ο ηττημένος της μονομαχίας.  

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Το πρώτο live του «Τhe Voice of Greece» ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου και με την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού πήραν το εισιτήριο για τον ημιτελικό οκτώ παίκτες.

Με λύπη μας ανακοινώνουμε ότι από λάθος της εταιρίας που ανέλαβε την τηλεπικοινωνιακή υποστήριξη και διεξήγαγε την καταμέτρηση των ψήφων, στο δεύτερο διαγωνιζόμενο ζευγάρι της βραδιάς οι ψήφοι προσμετρήθηκαν λάθος, δηλαδή αποδόθηκαν στον έναν οι ψήφοι του άλλου όπως αυτές μετρήθηκαν στην Κύπρο. Κατά συνέπεια ανακοινώθηκε λάθος νικητής.

Μετά τον έλεγχο που διεξήχθη από την εταιρία παραγωγής o νικητής του Cross Battle αναδεικνύεται σύμφωνα με την ψήφο του κοινού ο Χρήστος Θεοδώρου και όχι η Κέλλυ Ντούλια όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στο live του «Τhe Voice of Greece».

Η Εταιρία παραγωγής και ο ΣΚΑΪ προκειμένου να διασφαλισθεί η εγκυρότητα των αποτελεσμάτων ζήτησαν την επανεξέταση όλων των ψηφοφοριών της βραδιάς και πήραν την διαβεβαίωση ότι δεν υπήρξε άλλο πρόβλημα στην καταμέτρηση, ούτε κάτι τέτοιο θα επαναληφθεί στο μέλλον.

Κατόπιν αυτών η Εταιρία παραγωγής αποφάσισε εκτός από τον Χρήστο Θεοδώρου που είναι ο νικητής της αναμέτρησης να περάσει στον ημιτελικό και η Κέλλυ Ντούλια που αρχικά έχει ανακοινωθεί ως νικήτρια.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
"Αυτό το λάθος έγινε μία φορά και δεν θα επαναληφθεί στο μέλλον"...γιατι ξαφνικά αποκτήσαμε μαντικές - μαγικές ικανότητες που μας επιτρέπουν να προβλέπουμε το μέλλον καθώς και όλα τα μελλοντικά λάθη κι έτσι μπορούμε με πάσα ειλικρίνεια να σας το εγγυηθούμε αυτό κομπρενέ;