Γκάφα εφημερίδας που αντί να βάλει τον Τραμπ στο πρωτοσέλιδο δημοσίευσε φωτογραφία του Μπόλντουιν να τον μιμείται

Γκάφα εφημερίδας που αντί να βάλει τον Τραμπ στο πρωτοσέλιδο δημοσίευσε φωτογραφία του Μπόλντουιν να τον μιμείται Facebook Twitter
1

 

Η εντυπωσιακή μίμηση του ηθοποιού Άλεκ Μπόλντουιν για το Saturday Night Live εξαπάτησε την εφημερίδα «El Nacional» που κυκλοφορεί στη Δομινικανή Δημοκρατία.


Ενώ στο εξώφυλλο της εφημερίδας το θέμα αφορούσε τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, το άρθρο συνοδευόταν από μια φωτογραφία που απεικόνιζε τον ηθοποιό να τον μιμείται σε ένα απόσπασμα από το διάσημο τηλεοπτικό σόου του.

Η εφημερίδα ζήτησε συγγνώμη για τη γκάφα της να δημοσιεύσει τη φωτογραφία του ηθοποιού με τη λεζάντα να αναφέρει πως είναι ο Τραμπ δίπλα στον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου στο άρθρο σχετικά με τους ισραηλινούς οικισμούς.

Η εικόνα στάλθηκε στην εφημερίδα μαζί με πληροφορίες σχετικά με το Saturday Night Live, το διάσημο σατιρικό πρόγραμμα που προβάλλεται στις ΗΠΑ και κανείς δεν εντόπισε το λάθος, όπως αναφέρει η εφημερίδα.

Αν ο Τραμπ έχει ενημερωθεί για τη γκάφα αυτή, τότε σίγουρα θα είναι δυσαρεστημένος καθώς έχει εκφράσει την απέχθειά του για την εκπομπή που τον σατιρίζει συνεχώς με καυστικό τρόπο.

Στις αρχές Δεκεμβρίου είχε ασκήσει κριτική για το σόου του Μπόλντουιν στο Twitter: «Μόλις προσπάθησα να παρακολουθήσω το Saturday Night Live - δεν βλέπεται! Είναι εντελώς προκατειλημμένο, καθόλου αστείο και η μίμηση του Μπόλντουιν δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερη. Θλιβερό».



TV & Media
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
"Η εικόνα στάλθηκε στην εφημερίδα μαζί με πληροφορίες σχετικά με το Saturday Night Live, το διάσημο σατιρικό πρόγραμμα που προβάλλεται στις ΗΠΑ και κανείς δεν εντόπισε το λάθος, όπως αναφέρει η εφημερίδα"Οταν εχεις για Προεδρο των ΗΠΑ μια καρικατουρα ειναι ενα λαθος που μπορει να συμβει :)