Ο ανταποκριτής του Alpha που φέρεται να συνελήφθη μεταμφιεσμένος, φωτογραφίζεται με περούκα και σχολιάζει το συμβάν

Ο ανταποκριτής του Alpha που φέρεται να συνελήφθη μεταμφιεσμένος, φωτογραφίζεται με περούκα και σχολιάζει το συμβάν Facebook Twitter
3
Ο ανταποκριτής του Alpha που φέρεται να συνελήφθη μεταμφιεσμένος, φωτογραφίζεται με περούκα και σχολιάζει το συμβάν Facebook Twitter
«Το ρεπορτάζ έχει λίγες επιτυχίες και πολλές αποτυχίες... Και εχθές μάς καταλάβαν γιατί προφανώς τώρα που ξαναβλέπω τη φωτογραφία η περούκα ήταν ό,τι πιο αποτυχημένο μπορούσα να είχε επιλέξει από στυλ και χρώμα» έγραψε ο Θάνος Δημάδης

Σύμφωνα με την εκδοχή που μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οι ανταποκριτές του Άλφα και του Σταρ Θάνος Δημάδης και Δημήτρης Σουλτογιάννης μεταμφιέστηκαν και παρακολουθούσαν τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, πλαστογράφησαν την υπογραφή συνεργάτη του στο ξενοδοχείο και χρέωσαν μικρογεύμα στο δωμάτιό του. Οι δυο δημοσιογράφοι που φέρονται να δήλωσαν στις αστυνομικές αρχές ότι είναι μέλη της αποστολής του Έλληνα πρωθυπουργού που αναμένεται στη Νέα Υόρκη, κίνησαν υποψίες όταν εντοπίστηκαν να παρακολουθούν και να φωτογραφίζουν τα μέλη της ασφάλειας του πρωθυπουργού που είχαν φτάσει νωρίτερα. Λίγη ώρα αργότερα αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι, και σύμφωνα με πληροφορίες, εναντίον τους πρόκειται να ασκηθεί δίωξη για πλαστογραφία.

  

Νωρίτερα, ο Δημήτρης Σουλτογιάννης διέψευσε τη σύλληψη γράφοντας εκτός των άλλων στο Facebook του: «Πράγματι βρεθήκαμε με τον συνάδελφο Θάνο Δημάδη από τον Αλφα στο ξενοδοχείο που διαμένει για να πληροφορηθούμε την ατζέντα των δραστηριοτήτων του στη Νέα Υόρκη. Αυτό όπως φαίνεται ενόχλησε την προσωπική του φρουρά η οποία και κάλεσε τις μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ. Έκαναν μια απλή εξακρίβωση στοιχείων. Φυσικά δεν υπήρξε καμία παρανομία και αφού εξακρίβωσαν ότι είμαι ένας νομοταγής Αμερικανός Πολίτης αποχώρησαν χωρίς να μας ενοχλήσουν.

Δεν θα μπω στην διαδικασία να σχολιάσω τα περί μεταμφιέσεων και πλαστοπροσωπίας. Αν ένα καπέλο Τζόκει και γυαλιά ηλίου θεωρούνται μεταμφίεση τότε και στις απόκριες έτσι θα κυκλοφορώ!!...»

Tην Κυριακή το βράδυ, ο Θάνος Δημάδης έδωσε τη δική του εκδοχή, - χωρίς να διαψεύδει τη μεταμφίεση με περούκα: 

«Εδώ βλέπετε την άλλη εκδοχή μου χωρίς κουστούμι και γραβάτα εν ώρα δουλειάς!

 

Η ελληνική αποστολή βρέθηκε το ΣΚ στη Νέα Υόρκη περιμένοντας τον Πρωθυπουργό. Το Σάββατο το πρωί ήταν προγραμματισμένη ενημέρωση προς τους δημοσιογράφους από τον κ. Παππά, η οποία δεν έγινε ποτέ. Δύο ολόκληρα 24ωρα με τον Υπουργό Επικρατείας στο Μαχνάταν, κι εμείς οι δημοσιογράφοι χωρίς είδηση. Η είδηση όμως βγαίνει και στο πεζοδρόμιο και δεν έχει πολιτικές αποχρώσεις γιατί η εξουσία πάντα ελέγχεται. Αυτό έχω μάθει από τα τόσα ρεπορτάζ με κάμερα στα πιο άδυτα σημεία, από τις εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών ακινήτων μέχρι την ιστορία του Στρος Καν.

Έτσι κι άρχισε ένα οδοιπορικό για το ποιος, που και γιατΤι πιο φυσιολογικό αυτό για κάθε δημοσιογράφο; Αν και τα γέλια ήταν μέχρι δακρύων κάθε φορά που κοιταζόμασταν με τις περούκες, η καταγραφή της είδησης για έναν δημοσιογράφο πολιτικού ρεπορτάζ μάλιστα είναι το παν, αν σκεφτεί κανείς ότι ένα ολόκληρο ΣΚ κυβερνητικό κλιμάκιο μετακινείται στη Νέα Υόρκη με λευκό πρόγραμμα. Για μένα το ρεπορτάζ δεν είναι να μού δώσουν γραμμένη μία είδηση ή να την αντιγράψω από κάπου.

Το ρεπορτάζ έχει λίγες επιτυχίες και πολλές αποτυχίες... Και εχθές μάς καταλάβαν γιατί προφανώς τώρα που ξαναβλέπω τη φωτογραφία η περούκα ήταν ό,τι πιο αποτυχημένο μπορούσα να είχε επιλέξει από στυλ και χρώμα. Η διασταύρωση των στοιχείων μας έξω από το ξενοδοχείο του κ. Παππα έγινε χθες από τις αμερικανικές αρχές. Αλλά από χθες μέχρι σήμερα το ρεπορτάζ συνεχίζεται.»

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο ανταποκριτής του Star διαψεύδει ότι συνελήφθη: Δεν ήμασταν μεταμφιεσμένοι. Απλή εξακρίβωση στοιχείων έγινε

Ελλάδα / Ο ανταποκριτής του Star διαψεύδει ότι συνελήφθη: Δεν ήμασταν μεταμφιεσμένοι. Απλή εξακρίβωση στοιχείων έγινε

Ο Δ. Σουλτογιάννης χαρακτηρίζει ντροπή τον τρόπο που μετέδωσε την είδηση το ΑΠΕ και λέει πως η είδηση είναι πως ο Παππάς βρίσκεται εδώ και δύο ημέρες στο Μανχάταν με ᾽λευκή ατζέντα᾽

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ