Αναβλήθηκε επ'αόριστον η δίκη Ψυχάρη

Αναβλήθηκε επ'αόριστον η δίκη Ψυχάρη Facebook Twitter
1

Επ'αόριστον αναβλήθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο η δίκη του επικεφαλής του ΔΟΛ Σταύρου Ψυχάρη για την υπόθεση των ανακριβών δηλώσεων "πόθεν έσχες" των ετών 2010 έως και 2014.


Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε καθώς το δικαστήριο έκανε δεκτή την ένσταση ακυρότητας του κλητήριου θεσπίσματος που υπέβαλαν οι συνήγοροι υπεράσπισης του εκδότη με σκεπτικό τους πως δεν περιγράφεται επακριβώς εάν ο Σταύρος Ψυχάρης τέλεσε τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται από αμέλεια ή από δόλο.


Έτσι η υπόθεση επιστρέφει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών προκειμένου να προσδιοριστεί με ακρίβεια και σαφήνεια η υποκειμενική υπόσταση των πράξεων που αποδίδονται στον κατηγορούμενο.


Υπενθυμίζεται πως ο κ. Ψυχάρης κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί "πόθεν έσχες" κατ' εξακολούθηση, που αφορά τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του εκδότη για τα οικονομικά έτη 2010 έως και 2014.


Η δικογραφία σε βάρος του εκδότη σχηματίστηκε μετά την διαβίβαση στην Εισαγγελία του φακέλου των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης του κ. Ψυχάρη από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής η οποία εντόπισε ανακρίβειες και ελλείψεις στις δηλώσεις του εκδότη στις δηλώσεις των ετών 2011 -2015 που αφορούν τα οικονομικά έτη 2010-2014.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια