Alpha Κύπρου: Πώς πάει από τηλεθέαση ο κύπριος "αδελφός" του σταθμού;

Alpha Κύπρου: Πώς πάει από τηλεθέαση ο κύπριος "αδελφός" του σταθμού; Facebook Twitter
1

Πριν από περίπου έναν μήνα και κάτι έκανε πρεμιέρα στον κυπριακό τηλεοπτικό αέρα η προσπάθεια του Δημήτρη Κοντομηνά για τον πολυσυζητημένο Alpha Cyprus. 

Το κανάλι συμμετέχει κανονικά και επίσημα στις μετρήσεις τηλεθέασης και βάσει αυτών οι πρώτες εκτιμήσεις εξηγούσαν ότι στο κυπριακό τηλεοπτικό πεδίο υπήρχε χώρος και για ακόμη ένα κανάλι. 

Ειδικότερα, για τις τρεις πρώτες εβδομάδες το νέο εγχείρημα κατάφερε να εξασφαλίσει ποσοστό της τάξης του 6,1%, προβάλλοντας, βέβαια - και για την ώρα - το βασικό πρόγραμμα του αθηναϊκού Alpha και δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές κυπριακής παραγωγής. 

Τα καλύτερα ποσοστά τηλεθέασης το κανάλι τα παρουσιάζει στα δυναμικά κοινά και στο target group 25-44 ετών, με μερίδιο τηλεθέασης 7,6%.

Για να υπάρχει και ένα μέτρο σύγκρισης των επιδόσεων του εγχειρήματος, ας σημειωθεί ότι ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός σταθμός επί κυπριακού εδάφους - το Sigma - βρίσκεται στο 10,5% - 10,7%.

Στην Αθήνα, πάντως, τα στελέχη του σταθμού εμφανίζονται αισιόδοξα και, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν θα μπορούν να εμφανίζονται πιο σίγουροι για την πορεία της προσπάθειας, από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και όταν ξεκινήσουν αυτόνομες τηλεοπτικές παραγωγές για το κανάλι της Κύπρου. 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια