Η πρωταθλήτρια της Αυστρίας στο επί κοντώ έμεινε ανάπηρη μετά από πτώση στην προπόνηση

Η πρωταθλήτρια της Αυστρίας στο επί κοντώ έμεινε ανάπηρη μετά από πτώση στην προπόνηση Facebook Twitter
2

Ανάπηρη θα μείνει σύμφωνα με τους γιατρούς η αυστριακή πρωταθλήτρια του επί κοντώ Κίρα Γκρίνμπεργκ, η οποία τραυματίστηκε στη διάρκεια της προπόνησης της.

Συγκεκριμένα η 21χρονη Γκρίνμπεργκ κατά τη διάρκεια μιας προσπάθειας στο άθλημα της προσγειώθηκε άσχημα με το κεφάλι και τον αυχένα με συνέπεια να υποστεί κάταγμα αυχενικής μοίρας και κάκωση νωτιαίου μυελού.

Η αθλήτρια μεταφέρθηκε μετά από την πτώση της στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση. Σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση της παραμένει σταθερή.

 

Η πρωταθλήτρια της Αυστρίας στο επί κοντώ έμεινε ανάπηρη μετά από πτώση στην προπόνηση Facebook Twitter

Η πανεπιστημιακή κλινική του Innsbruck ανακοίνωσε: «Η ασθενής έχει εισαχθεί μετά από ένα σοβαρό ατύχημα στην κλινική του Innsbruck. Διαγνώστηκε κάταγμα της αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης αλλά και κάκωση νωτιαίου μυελού  πριν από την επέμβαση, που έγινε για να σταθεροποιηθεί η αυχενική σπονδυλική στήλη και να αποφευχθεί περαιτέρω επιδείνωση».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια