Νεκρός από θανάσιμο παιχνίδι ρώσικης ρουλέτας ένας 17χρονος αμερικανός

Νεκρός από θανάσιμο παιχνίδι ρώσικης ρουλέτας ένας 17χρονος αμερικανός Facebook Twitter
2

Νεκρός είναι ένας 17χρονος έφηβος στο Κολοράντο μετά από φονικό παιχνίδι με όπλο. Ο Cruisito Leiba φέρεται να σκοτώθηκε παίζοντας ρώσικη ρουλέτα με τους φίλους του, έχοντας τοποθετήσει στο μύλο περιστρόφου μία σφαίρα η οποία τελικά τον σκότωσε.

Οι φίλοι και η οικογένεια του συγκεντρώθηκαν για την κηδεία που έγινε σε κλίμα οδύνης ενώ από τη αστυνομία αναφέρεται πως ο 17χρονος ήταν με φίλους στη βορειοανατολικό Πουέμπλο στο Κολοράντο όταν σκοτώθηκε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των φίλων του που ήταν μαζί του στη διάρκεια του θανατηφόρου παιχνιδιού, η τρίτη απόπειρα ήταν αυτή που του κόστισε τη ζωή. Ο 17ρονος δεν πέθανε ακαριαία, αλλά τραυματίστηκε σοβαρά και οι φίλοι του κάλεσαν ασθενοφόρο. Ωστόσο λίγο μετά υπέκυψε στα τραύματά του και κατέληξε στο νοσοκομείο.


Ο πατέρας του Cruisito έστειλε ένα μήνυμα μιλώντας πριν τη κηδεία: "Αυτό είναι ένα παιχνίδι που το παίζεις μια φορά και τελείωσες".

Η αστυνομία του Ντένβερ ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το όπλο έφτασε στα χέρια του ανήλικου ενώ από το CBS σημειώνεται πως τον Ιούνιο ακόμη ένας έφηβος έχασε τη ζωή του παίζοντας ρώσικη ρουλέτα.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια