Και να πού κατέληξαν τα λουλούδια του βασιλικού γάμου

0

Χρειάστηκε περίπου ένας τόνος λουλουδιών για να στολίσει τους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους στους οποίους θα βρισκόταν το πριγκιπικό ζευγάρι της Βρετανίας. Από τον ναό και τα παρεκκλήσια μέχρι τους δρόμους από τους οποίους πέρασε η βασιλική άμαξα με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, τα πάντα ήταν ανθοστολισμένα. 

Ωστόσο, πού κατέληξαν όλα αυτά ακριβά και πανέμορφα άνθη, κάποια μαζεμένα από τους κήπους του Ουίνδσορ; Το ζευγάρι είχε μεριμνήσει και γι' αυτό, σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Την επομένη του γάμου και ενώ τα λουλούδια ήταν ακόμη φρέσκα και ευωδιαστά μοιράστηκαν σε νοσοκομεία, καταφύγια γυναικών και οίκους φιλοξενίας ηλικιωμένων σε όλο το Λονδίνο. 

Τόσο η συγκεκριμένη χειρονομία, όσο και το γεγονός ότι το ζευγάρι ζήτησε αντί δώρων (!) να γίνουν δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα έχει συγκινήσει τους Βρετανούς που φρόντισαν να "επικοινωνήσουν" στα social media την όμορφη σκέψη τους για όσους έχουν ανάγκη από λίγη ομορφιά. 

Αν και θα ήταν προτιμότερο και κάτι πιο χειροπιαστό...

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ