42 μέρες: αυτή η διαφήμιση για τη δωρεά αίματος θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τη ζωή

0

Στο δημοφιλές μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας «Γυρίστε τον γαλαξία με ότο-στοπ», ο Ντάγκλας Άνταμς είχε γράψει ότι ο αριθμός "42" ήταν η απάντηση στο μεγάλο ζήτημα της ζωής, του σύμπαντος και όλων των σπουδαίων και αθέατων που μας πλαισιώνουν.

Χρειάστηκε να περάσουν 40 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του μυθιστορήματος, για να επιχειρήσει ο Αυστραλιανός Ερυθρός Σταυρός να αποκαλύψει τι τελικά κάνει αυτόν τον αριθμό τόσο ξεχωριστό. Με ένα σποτ για τη δωρεά αίματος, στο οποίο πρωταγωνιστούν ένας πατέρας με το παιδί του και ο αριθμός "42". 

Στην καλαίσθητη διαφήμιση, ο πατέρας διαβάζει το μυθιστόρημα στον άρρωστο γιο του και εκείνος στο κρεβάτι κάποιου νοσοκομείου ονειρεύεται, προσπαθώντας να καταλάβει τα μυστήρια που κρύβονται πίσω από τους εορτασμούς για αυτόν τον μαγικό αριθμό. 

Η διαφήμιση ολοκληρώνεται με την εξήγηση: 42 μέρες είναι το χρονικό διάστημα, κατά το οποίο "αντέχει" αποθηκευμένο το αίμα ενός δωρητή... Σκεφτείτε το ξανά λοιπόν και δώστε αίμα. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ