«Νύφη» του Ισλαμικού Κράτους αποκαλύπτει για πρώτη φορά την ιστορία αιχμαλωσίας της

0

H Sam El Hassani ταξίδεψε στη Συρία το 2015 μαζί με τον σύζυγο της Mousa και τα δύο τους παιδιά. Εκείνος αποφάσισε να ενταχθεί στον Ισλαμικό Στρατό και πολύ σύντομα έφυγε για εκπαίδευση σε ένα από τα στρατόπεδα του ISIS.


Κατέληξαν στη Ράκα και η Σαμ ισχυρίζεται ότι ο σύζυγος της σχεδόν την ξεγέλασε για να βρεθούν εκεί. 

Υποστηρίζει τον συνάντησε μετά από καιρό, αγνώριστο, με γενειάδα, όπλο στα χέρια και ένα τρελό χαμόγελο στο πρόσωπο του. «Εσύ έχεις τρελαθεί και εγώ φεύγω», ήταν οι πρώτες λέξεις που του είπε.

«Δοκίμασε, αλλά δεν θα τα καταφέρεις», ήταν η απάντησή του. Προφανώς και έτσι συνέβη. Από τότε έχει δει τον μικρό γιο της τον Μάθιου, να πρωταγωνιστεί σε βίντεο σκληρής προπαγάνδας του ISIS, να αποκαλεί τον Τραμπ «μαριονέτα των Εβραίων» και να απειλεί με αιματοχυσία.


Ξέρει ότι το παιδί της στις ΗΠΑ μπορεί ήδη να θεωρείται απειλή, ωστόσο, η αδελφή της, Lori δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια να βγάλει την ίδια και τα ανίψια της από τη Συρία.

Για την ιστορία, ο άντρας της Sam σκοτώθηκε σε αεροπορική επίθεση και λίγο διάστημα αργότερα κατάφερε να διαφύγει με τα παιδιά της από τη Ράκα. Συνελήφθησαν όλοι τους από κουρδικές δυνάμεις και όπως λέει δεν βιάζεται να επιστρέψει στις ΗΠΑ..! 

Γιατί; Διότι, όπως λέει, θέλει χρόνο να σκεφτεί τι είναι το καλύτερο για τα παιδιά της. Πίσω στην Αμερική, η κυβέρνηση ίσως την απομακρύνει από τα παιδιά της, ενώ τώρα τουλάχιστον μπορεί να τους εξασφαλίσει ένα διάστημα ηρεμίας μακριά από αυτό που έζησαν μέχρι σήμερα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ