Πώς είναι να είσαι μητέρα 8 παιδιών. Στη Γούτα. Σήμερα.

0

Η Deana Lynn και τα 8 παιδιά της βρίσκονται στην Γούτα. Τα μικρότερα γνωρίζουν μόνο πώς είναι να ζεις υπό κατοχή. Το μόνο που έχει είναι το ηλεκτρονικό της ημερολόγιο, βίντεο που τραβούσε από αυτού του είδους τη ζωή στην ανατολική Γούτα με τα παιδιά της. Ύπνος στο υπόγειο, πρωινό σε σκεύη γεμάτα κάπνα και στάχτη. 

«Κάθε μέρα, κάθε στιγμή αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που θα μας φέρει το αύριο, τι μέρα θα μας ξημερώσει». Σ' αυτό το σκοτεινό ημερολόγιο με βίντεο από την καθημερινότητά τους, μπορεί κανείς να δει τη νεαρή μητέρα να πετάγεται τρομαγμένη από κάποιον βομβαρδισμό, να στέλνει τα παιδιά της στο υπόγειο για να τα προστατεύσει, να δίνει οδηγίες για να παραμείνει όλη η οικογένεια ασφαλής. 

«Ξέρω ότι ο κόσμος περιμένει από εμάς να εκκενώσουμε την πόλη», λέει και τα λόγια της διακόπτονται από ακόμη μία έκρηξη. «Πώς πιστεύω ότι θα τελειώσουν όλα αυτά; Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι σίγουρη. Ξέρω τι ελπίζω. Και ελπίζω να συμβεί κάτι καλό»

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ