Αθλητής της ενόργανης ξεσπά εναντίον του Νάσαρ: «Στόχος του ήταν όλα τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια»

1

Μπορεί πριν από λίγο καιρό να καταδικάστηκε σε 175 χρόνια φυλάκισης, όμως οι αποκαλύψεις εναντίον του Λάρι Νάσαρ, του πρώην γιατρού της αμερικανικής ολυμπιακής ομάδας ενόργανης γυμναστικής, συνεχίζονται και αυτή τη φορά από άντρες αθλητές. 

Ο Jacob Moore, γυμναστής της ενόργανης, προχώρησε σε μια σπαρακτική εξομολόγηση, επισημαίνοντας ότι στόχος του Νάσερ δεν ήταν μόνο τα κορίτσια της ομάδας, αλλά δεν είχε κανένα πρόβλημα να επιτεθεί σεξουαλικά και σε αγόρια. 

«Με ξάπλωσε στο κρεβάτι του ιατρείου, μου κατέβασε το παντελόνι και το πέταξε σε μια άκρη, υποτίθεται για να δουλέψει την εσωτερική βουβωνική χώρα με τις ειδικές βελόνες βελονισμού», δήλωσε ο Moore, ο οποίος πλέον εργάζεται στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν. Όπως αποκάλυψαν οι δικηγόροι του γυμναστή, ο Νάσαρ ήρθε σε επαφή μαζί του όταν εκείνος ήταν 16 χρονών και βρέθηκε στο ιατρείο του για συνεδρίες βελονισμού, λόγω ενός τραυματισμού στον ώμο του. 

Από τον ώμο σύντομα πέρασε στα γεννητικά όργανα του αθλητή, ενώ, όπως έγινε γνωστό, στο εξεταστήριο υπήρχε ακόμη ένα μικρότερο παιδί που ο Νάσαρ ανάγκασε να παρακολουθήσει τη σκηνή. Ο Ven Johnson, δικηγόρος του νεαρού γυμναστή, ανέφερε ότι ο πελάτης του επέλεξε να μιλήσει για να ενθαρρύνει κάθε θύμα σεξουαλικής επίθεσης είτε αυτό είναι αγόρι είτε κορίτσι. 

Σύμφωνα με τις στατιστικές 1 στους 6 αθλητές έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση ή επίθεση και επιλέγουν να μη μιλήσουν ακριβώς λόγω του φύλου τους και των στερεοτύπων γύρω από αυτό. Για την ιστορία και η αδελφή του Moore ήταν από τα πρώτα θύματα του γιατρού, όμως, όταν είχε καταγγείλει το γεγονός κανείς δεν την είχε πιστέψει... 

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Θεωρώ πως γενικά δίνεται περισσότερη βάση στο τι παθαίνουν τα κορίτσια και οι γυναίκες και αγνοούμε το γεγονός ότι και τα φύλου αρσενικού είναι θύματα.