Προσλήψεις 3.362 συμβασιούχων για τα hot spots

Προσλήψεις 3.362 συμβασιούχων για τα hot spots Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
0

3.362 συμβασιούχοι από διάφορες ειδικότητες πρόκειται να προσληφθούν άμεσα, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες που δημιουργούνται στα Κέντρα Φιλοξενίας προσφύγων.

Μέσω των προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας, με συμβάσεις οκτώ μηνών, πρόκειται να προσληφθούν εντός του Απριλίου 1.600 άτομα, ενώ 1.500 ακόμη θέσεις θα δημιουργηθούν σε κοινωνικές δομές δήμων.

Το σχέδιο του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής προβλέπει επίσης την πρόσληψη 262 εποχικών υπαλλήλων για τα κέντρα καταγραφής και ταυτοποίησης των προσφύγων.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι πολλές, μεταξύ αυτών διοικητικοί, οδηγοί, γενικών καθηκόντων, κοινωνικοί λειτουργοί, μηχανικοί, νηπιαγωγοί, τεχνίτες, φύλακες, εργαζόμενοι στην καθαριότητα κτλ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM