Ζεϊμπέκικα, Μαργαρίτης, φασολάδα και τσίπουρα στο Σύνταγμα - Οι αγρότες το γλεντάνε

Ζεϊμπέκικα, Μαργαρίτης, φασολάδα και τσίπουρα στο Σύνταγμα - Οι αγρότες το γλεντάνε Facebook Twitter
6

Νωρίτερα, οι αγρότες κατέλαβαν ειρηνικά την πλατεία Συντάγματος και παρέταξαν έξω από τη Βουλή τα τρακτέρ από τη Νίκαια της Λάρισας.

Η μεγάλη διαδήλωση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ με συναυλία και χωρίς να έχει σημειωθεί ούτε ένα επεισόδιο, αλλά στο Σύνταγμα το επαναστατικό κλίμα μετατράπηκε σε εορταστικό. Αρκετοί αγρότες παραμένουν, βράζουν φασολάδα την οποία μοιράζουν στους περαστικούς και χορεύουν ενώ η εξέδρα έχει πια γίνει πάλκο και τραγουδά ζωντανά ο λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης.


Από το στρατόπεδο των αγροτών διαμηνύεται η πρόθεσή να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις όπως ανέφερε η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Μπλόκων.


Όπως είπε χαρακτηριστικά το μέλος της Συντονιστικής, Ρίζος Μαρούδας "με άδεια χέρια δεν γυρίζουμε πίσω", προσθέτοντας ότι προϋπόθεση για να προσέλθουν στο τραπέζι του διαλόγου είναι η απόσυρση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό.


Σχολιάζοντας την πρόθεση του μπλόκου των Τεμπών να προσέλθει στο διάλογο με τον πρωθυπουργό, ο Ρ.Μαρούδας είπε ότι ο καθένας θα κριθεί από τις επιλογές του.


Στο συλλαλητήριο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, συμμετέχουν περίπου 10.000 αγρότες. 

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Στην επομενη η Μαίρη Μαράντη και το θα πάρω φόρα. Με την ευγενική χορηγία των λαϊκών μαγαζιών της επαρχίας που τόσα χρόνια επιβιώνουν με τις πενιχρες, αφορολογητες επιδοτήσεις σας. "Ηλία ρίχνω! !!"
Χιλιαδες μνημονια αξιζουμε...Μπλοκαραν ολη την Αθηνα σημερα για τον αγωνα τους και ταλαιπωρησαν τοσο κοσμο για να κανουν γιορτη τωρα στο συνταγμα...Και απαιτουν να τους δουμε σοβαρα???
Να κάτσεις κάτω μαζί τους.Μυγιάγγιχτε.Αντί να ασχοληθείτε με το γιατί κλείνουν τον δρόμο(άλλη δουλειά δεν έχει ο άλλος να έρθει από του διαόλου το κέρατο να κάτσει στην Αθήνα)κάθεστε και γκρινιάζετε επειδή κλείνουν τον δρόμο.
Όταν μπλόκαραν όλη την πόλη οι πολίτες της Αθήνας π.χ για τα μνημόνια δε σε πείραζε; τώρα σε πείραξε.Και μήπως για να αισθανθείς καλύτερα εσύ αντί να γιορτάζουν τη σύναξη τους έπρεπε να κάθονται στα πεζοδρόμια και να κλαίνε;