Τα προφίλ των τριών αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού που κατέπεσε στην Κίναρο

Τα προφίλ των τριών αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού που κατέπεσε στην Κίναρο Facebook Twitter
0

Σε βάθος περίπου 50 έως 100 μέτρων στη θάλασσα και την ξηρά, βορειοδυτικά της Κινάρου, συνεχίζονται οι έρευνες των ειδικών τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων για τον εντοπισμό των αγνοουμένων χειριστών και των υπολοίπων συντριμμιών του ελικοπτέρου ΑΒ-212 του Πολεμικού Ναυτικού, το οποίο κατέπεσε και συνετρίβη στην περιοχή.

Στις έρευνες συμμετέχουν οι φρεγάτες ΥΔΡΑ, ΣΠΕΤΣΑΙ, ΕΛΛΗ, ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ, ΑΔΡΙΑΣ, τα οργανικά ελικόπτερα ΣΙΚΟΡΣΚΙ της φρεγάτας ΣΠΕΤΣΑΙ και ΑΒ-212 της φρεγάτας ΑΔΡΙΑΣ και δύο ελικόπτερα Σούπερ Πούμα της Πολεμικής Αεροπορίας, τα οποία έχουν απογειωθεί από τη Χίο και τη Ρόδο.

Τα προφίλ των τριών αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού που κατέπεσε στην Κίναρο Facebook Twitter
Ο υποπλοίαρχος και κυβερνήτης του ελικοπτέρου Αναστάσιος Τουλίτσης

Όπως έγινε γνωστό, ο κυβερνήτης, υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης γεννήθηκε το 1979, είναι έγγαμος και αρκετά έμπειρος, αφού έχει περισσότερες από 1.300 ώρες πτήσης στα ελικόπτερα. Ο συγκυβερνήτης, υποπλοίαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς, γεννήθηκε το 1982, είναι έγγαμος με παιδιά και ο ναυτίλος ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου γεννήθηκε το 1980 και επίσης έχει παιδιά.

Εν τω μεταξύ, μετά την τουρκική ΝΟΤΑΜ για διεξαγωγή επιχείρησης έρευνας και διάσωσης και παραπομπή των συμμετεχόντων πλοίων στις ελληνικές Αρχές, που εκδόθηκε μετά την πρώτη ελληνική ΝΟΤΑΜ του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης (στις 4:05), εξεδόθη νέα ελληνική ΝΟΤΑΜ, με την οποία ακυρωνόταν η τουρκική ΝΟΤΑΜ.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM