Συνελήφθη ο αρχινονός της νύχτας «Τσάκι Τσάν»

Συνελήφθη ο αρχινονός της νύχτας «Τσάκι Τσάν» Facebook Twitter
Lefteris Partsalis / SOOC
0

Συνελήφθη στην περιοχή της Βούλας, μετά από πολύμηνη και συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας, ένας 51χρονος καταζητούμενος αρχηγός συμμορίας εκβιαστών γνωστός στην πιάτσα με το ψευδώνυμο «Τσάκι Τσαν».

Σε βάρος του εκκρεμούσε ανεκτέλεστη, καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με ποινή κάθειρξης τριάντα οκτώ 38 έτη και χρηματική ποινή -1.500- ευρώ, για συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση κατά συναυτουργία, κατ' εξακολούθηση, κατά συρροή, κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια, αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών, πώληση πυρομαχικών και κατοχή όπλων και πυρομαχικών.

Το όνομα του «Τσάκι Τσάν» συμπεριλαμβάνεται σε ογκώδεις δικογραφίες όπου αναφέρεται η δράση των κυκλωμάτων των εκβιαστών που πουλούν «προστασία» σε ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων.

Σε μία από τις δικογραφίες ο «Tσακι Τσάν» (σ.σ. παρατσούκλι που του δόθηκε χάρη στις ικανότητες του στις πολεμικές τέχνες) χαρακτηρίζεται ως αρχηγός συμμορίας που πουλούσε προστασία σε τουλάχιστον 21 καταστήματα στο Περιστέρι (κυρίως στο Μπουρνάζι), στην Πετρούπολη, στον Ασπρόπυργο αλλά και στη Γλυφάδα.

 Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.



0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM