Κρότου λάμψης και συγκρούσεις στα σύνορα - Μετανάστης έπαθε ηλεκτροπληξία και ξέσπασαν ταραχές

Κρότου λάμψης και συγκρούσεις στα σύνορα - Μετανάστης έπαθε ηλεκτροπληξία και ξέσπασαν ταραχές Facebook Twitter
2

Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρεται αυτή την ώρα σε νοσοκομείο του Κιλκίς ή της Θεσσαλονίκης  Μαροκινός οικονομικός μετανάστης που υπέστη ηλεκτροπληξία στον μεθοριακό σταθμό της Ειδομένης.

Ο Μαροκινός βρισκόταν στην υπό κατάληψη σιδηροδρομική γραμμή στον μεθοριακό σταθμό της Ειδομένης. Σύμφωνα με μαρτυρίες συμπατριωτών του στο ΑΠΕ ΜΠΕ, ο νεαρός βρισκόταν σε απόγνωση και ανέβηκε σ ένα σταθμευμένο βαγόνι απ όπου για άγνωστο λόγο, έπιασε τα ηλεκτροφόρα καλώδια.

Εκατοντάδες εξαγριωμένοι συμπατριώτες του συγκεντρώθηκαν αμέσως μετά στο χώρο και φώναζαν στα αραβικά συνθήματα. Σύντομα άρχισαν οι συγκρούσεις.

Η αστυνομία της ΠΓΔΜ, που φρουρεί την δίοδο απάντησε με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης στις επιθέσεις με πέτρες και ξύλα των μεταναστών που ακολούθησαν. Η κατάσταση παραμένει έκρυθμη.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
" Μαροκινός οικονομικός μετανάστης"To Μαρόκο είναι απέναντι από την Ισπανία, αλλά έμαθαν και αυτοί ότι ο Αλέκος δίνει χαρτιά σε όλους και μας προτίμησαν.Του ήταν ευκολότερο του συγκεκριμένου μετανάστη να περάσει ολη τη Βόρεια Αφρική, όλη τη Μέση Ανατολή και να βρει διέξοδο στην Ευρώπη απο την Ελλάδα!Ή μας προτίμησε για τον ήλιο μας όπως θα έλεγε η κυρα Τασία....