Βρέθηκε ο 4χρονος που είχε χαθεί στην Κηφισσιά

Βρέθηκε ο 4χρονος που είχε χαθεί στην Κηφισσιά Facebook Twitter
0

Την εύρεση του 4χρονου αγοριού που είχε εξαφανιστεί χθες Δευτέρα από την περιοχή της Κηφισιάς γνωστοποίησε το Χαμόγελο του Παιδιού. «Στις 17/11/15 βρέθηκε στην Αθήνα, ο Άγγελος Κ. 4 ετών ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις 16/11/2015 από την περιοχή της Κηφισιάς και είναι ασφαλής και καλά στην υγεία του», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

 

Όπως μεταδίδει το Έθνος, σύμφωνα με την αστυνομία, το παιδί το είχε κρύψει η μητέρα του, προκειμένου να εκβιάσει τον πατέρα του.


Η αναζήτηση ξεκίνησε όταν 57χρονος προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας και δήλωσε ότι έχει εξαφανιστεί ο 4χρονος Αγγελος, παιδί της Ρωσίδας συντρόφου του. Όπως είπε στους αστυνομικούς, η σύντροφός του, του έστειλε μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο, αναφέροντάς του ότι το παιδί χάθηκε στον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά. Από εκείνη τη στιγμή όμως χάθηκαν και τα ίχνη της 41χρονης γυναίκας.

Το Χαμόγελο του Παιδιού απηύθυνε έκκληση για πληροφορίες σχετικά με τον παιδί και μετά από κινητοποίηση της Αστυνομίας και σε συνδυασμό με το πλήθος πολιτών που έδειξαν ενδιαφέρον καθώς και διάθεση να βοηθήσουν, βρέθηκε τελικά ο 4χρονος.

«Σημαντικό ρόλο στην εύρεση του ανήλικου έπαιξε η συντονισμένη κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο Οργανισμός το τελευταίο διάστημα με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» καταλήγει η ανακοίνωση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ