Βόλος: Ζητιάνος έπεσε στη θάλασσα όταν κάποιος του έταξε 2 ευρώ, για να το κάνει

Βόλος: Ζητιάνος έπεσε στη θάλασσα όταν κάποιος του έταξε 2 ευρώ, για να το κάνει Facebook Twitter
8

35χρονος που πήρε φόρα και πήδηξε στη θάλασσα, στον Βόλο σώθηκε μετά από παρέμβαση ατόμων που βρισκόταν στην παραλία.

Όπως έγινε γνωστό αργότερα ο 35χρονος που ήταν επαίτης και με προβλήματα υγείας έπεσε στη θάλασσα επειδή κάποιος του είπε ότι αν το κάνει θα του δώσει 2 ευρώ.

Ο νεαρός, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ενώ βυθιζόταν στη θάλασσα σήκωσε το ένα του χέρι ψηλά και παρέες νεαρών που έτρεξαν στην προκυμαία για να τον σώσουν κατάφεραν να τον πιάσουν και να τον ανασύρουν ζωντανό.

Ο 35χρονος,σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αλλοδαπός αλλά ζει αρκετά χρόνια στον Βόλο. Αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα, όπως και προβλήματα υγείας και καταφέρνει να επιβιώνει με την επαιτεία, ενώ τον τελευταίο καιρό λέγεται ότι κοιμάται σε παγκάκια σε πάρκα του Βόλου.

Θαμώνες έλεγαν ότι πριν απομακρυνθεί από την καφετέρια στεκόταν παράμερα όρθιος τρέμοντας από το κρύο. Είναι άγνωστο αν είχε ρούχα να αλλάξει και πολλοί εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους που κανείς δεν ευαισθητοποιήθηκε να του δώσει καθαρά και στεγνά ρούχα.

Για το περιστατικό, όπως έγινε γνωστό, δεν είχε ενημερωθεί και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου καθώς κανένας δεν ευαισθητοποιήθηκε να τηλεφωνήσει. Οταν οι λιμενικοί απευθύνθηκαν στην καφετέρια για να δουν αν ο 35χρονος ήταν ακόμη εκεί, ενημερώθηκαν ότι είχε φύγει.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ΜΠΕ)

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM