Kατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για την τραγωδία στο Δαφνί

Kατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για την τραγωδία στο Δαφνί Facebook Twitter
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
0

Τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας για την τραγωδία στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, στο Δαφνί, όπου τρεις νοσηλευόμενοι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε πτέρυγα, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος.

Ήδη, ο κ. Ζαγοραίος έχει αναθέσει στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, Νικόλαο Στεφανάτο, τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, η οποία σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Εισαγγελίας αφορά «τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε η τραγωδία στο Ψυχιατρικό Ίδρυμα Δαφνί, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τριών ασθενών. Η έρευνα θα διερευνήσει τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς, καθώς και τις συνθήκες νοσηλείας των ασθενών που πέθαναν από ασφυξία».

Επίσης, στο δελτίο Τύπου τονίζεται: «Η εισαγγελία επισήμως ενημερώνει πως ουδεμία αναφορά εκκρεμεί στην υπηρεσία μας, σχετικά με τον φερόμενο ως υπαίτιο της πυρκαγιάς».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM