Κι άλλο περιστατικό σε κυλιόμενες σκάλες στην Κίνα

Κι άλλο περιστατικό σε κυλιόμενες σκάλες στην Κίνα Facebook Twitter
1

Το τρίτο σοβαρό ατύχημα σε κυλιόμενες σκάλες μέσα σε μία εβδομάδα συνέβη στην Κίνα όπου το πόδι ενός 35χρονου ακρωτηριάστηκε μετά την παγίδευση του σε κυλιόμενες εμπορικού κέντρου.

Σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, ο 35χρονος που είχε πάει για ψώνια στο εμπορικό κέντρο παγιδεύτηκε στο διάστημα μεταξύ του μεταλλικού πάνελ και της κυλιόμενης κλίμακας.

Πυροσβέστες έσωσαν τελικά τον άνθρωπο ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

"Ο γιατρός είπε, ότι προκειμένου να αποφευχθεί  η επιδείνωση της κατάστασης του προχώρησαν στον ακρωτηριασμό της αριστερής κνήμης του", είπε μέλος της οικογένειας του άτυχου 35χρονου.

Την περασμένη Τετάρτη ένα παρόμοιο περιστατικό είχε ως συνέπεια το θάνατο μιας μητέρας που πρόλαβε να σπρώξει το παιδί της μακριά αλλά δεν πρόλαβε να σώσει τον εαυτό της αφού οι σκάλες κυριολεκτικά την κατάπιαν.

Δύο ημέρες πριν κυλιόμενες σκάλες σε επαρχία της Κίνας μάγκωσαν το χέρι ενός παιδιού που είχε σκοντάψει πέφτοντας στο κάτω μέρος.

Πάντως σύμφωνα με τους αρμόδιους, ως τώρα έχουν χάσει τη ζωή τους 37 άνθρωποι σε 47 παρόμοια δυστυχήματα, αριθμός που θεωρείται χαμηλός σε σχέση με τον πληθυσμό της Κίνας. Από τα δυστυχήματα που έχουν συμβεί οι περισσότεροι θάνατοι προκλήθηκαν σύμφωνα με τις αρχές από ακατάλληλη χρήση και μόνο σε 8 αιτία είναι κάποιο πρόβλημα στην εγκατάσταση.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Διεθνή / Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Την αποκάλυψη έκανε ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ κατά την διάρκεια ομιλίας του σε δείπνο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας - Η πριγκίπισσα Αμαλία δεχόταν απειλές από τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ