Επεισόδιο μεταξύ Κωνσταντοπούλου και Παππά στην ΚΕ με αφορμή αιχμές για τη μητέρα της ΠτΒ

Επεισόδιο μεταξύ Κωνσταντοπούλου και Παππά στην ΚΕ με αφορμή αιχμές για τη μητέρα της ΠτΒ Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
7

Ένταση επικράτησε λίγο νωρίτερα μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέλιου Παππά κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν από το βήμα της ΚΕ ο Νίκος Παππάς ανέφερε ότι οι νέες τηλεοπτικές άδειες θα πρέπει να δοθούν με νέα, νόμιμη σύνθεση του ΔΣ του ΕΣΡ με την κα Κωνσταντοπούλου να εκτιμά πως αυτό ήταν αιχμή κατά της μητέρας της Λινας Αλεξίου που είναι πρόεδρος.

Η κα Κωνσταντοπούλου αντέδρασε έντονα, σηκώθηκε από τη θέση και ζήτησε το λόγο επί προσωπικού, αλλά αρχικά δεν της δόθηκε με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την αίθουσα. Στη συνέχεια επέστρεψε και πήρε το λόγο για να υποστηρίξει τη μητέρα της, αλλά σύμφωνα με όσα ανέφερε, ο πατέρας του Νίκου Παππά, Στέλιος ο οποίος είναι μέλος της ΚΕ φώναξε πως η κατάσταση πρέπει να αλλάξει γιατί κάποιοι έχουν μέσα εκεί τους συγγενείς τους.

Η κα Κωνσταντοπούλου του απάντησε με αυστηρό και φορτισμένο ύφος πως δεν του επιτρέπει να σπιλώνει τη μητέρα της και την ίδια με αυτή τη συκοφαντία και στη συνέχεια παρουσίασε το αγωνιστικό παρελθόν της μητέρας της.

«Να υιοθετεί μια από τις πολλές επαίσχυντες συκοφαντίες στο πρόσωπο μου αλλά και στο πρόσωπο ενός ανθρώπου που προσωπικά δεν επιτρέπω να σπιλώνει κανείς. Την Λίνα Αλεξίου που είναι μια δημοσιογράφος άσπιλη που δεν είχε αφεντικά και υπέβαλε την παραίτησή της πολλές φορές αν και είχε ανήλικα παιδιά, βασανίστηκε στη δικτατορία, στάθηκε στο σύζυγό της που φυλακίστηκε», είπε η πρόεδρος της Βουλής.

Η κ. Κωνσταντοπούλου είπε πως η Λίνα Αλεξίου διορίστηκε το 2011 στο ΕΣΡ και δεν την πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι πρόκειται για άνθρωπο που δεν δέχεται και δεν θα δεχόταν παρεμβάσεις από κανέναν, ούτε από συγγενείς της, ούτε από κανέναν. «Και γι΄αυτό το λόγο δέχθηκε συκοφαντική επίθεση», όπως είπε, από εφημερίδα, «συκοφαντία που στράφηκε και κατά της ιδίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου και εμφανίστηκε η μητέρα της να εισπράττει παρανόμως επίδομα ανήλικου τέκνου 29 ευρώ και ονειδίστηκε μέχρι να δικαιωθεί δικαστικά κάτι που αποσιωπήθηκε».


Εάν σύντροφε Στέλιο αυτά είναι τα όπλα για να δώσουμε τον πόλεμο, έχουμε πρώτα ηττηθεί μέσα μας, είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.


Στο βήμα ανέβηκε και πάλι ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς ο οποίος είπε: «Στην παρέμβασή μου ήμουν σαφής. Λέω ότι η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής πρέπει να προχωρήσει άμεσα ώστε να αποκτήσει το ΕΣΡ νόμιμη σύνθεση. Η θητεία όλων των μελών του ΕΣΡ έχει λήξει. Δεν μπορούμε να καθυστερούμε και έχω και προσωπική ευθύνη ως αρμόδιος υπουργός να κάνω τα πάντα ώστε η σύνθεση του ΕΣΡ που θα αποδώσει τις άδειες τις νόμιμες, να έχει νόμιμη σύνθεση».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι τόνοι έπεσαν μετά από παρέμβαση του Πάνου Σκουρλέτη ο οποίος τους είπε πως αυτή η κόντρα δεν μπορεί να συνεχιστεί.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Αυτοί οι αγωνιστές του ΣΥΡΙΖΑ που θυσίασαν τα πάντα για την πατρίδα, έχοντας μάλιστα και την σπάνια κατάρα να έχουν κάποτε στη ζωή τους και ανήλικα, ως πότε θα θεωρούν ότι πρέπει να τους πληρώνουμε για αυτόν τους τον αγώνα? Βάσει ποιάς λογικής οι σκληροί επαναστάτες πρέπει να καταλαμβάνουν δημόσιες θέσεις για να πληρωθούν για τον 'αγώνα' τους. Οι τύποι ή είναι τυχοδιώκτες ή άρρωστα μυαλά?
Επειδη κάτι δεν καταλαβαίνω.... η ΠτΒ ειπε οτι"εμφανίστηκε η μητέρα της να εισπράττει παρανόμως επίδομα ανήλικου τέκνου 29 ευρώ και ονειδίστηκε μέχρι να δικαιωθεί δικαστικα"Αυτο τι σημαινει? Για ποιο απο τα παραπάνω δικαιώθηκε? πχ για το "παρανομως" - άρα εισέπρατε το επιδομα νομιμα? Για τα 29 ευρω? εισπεπρατε λιγότερα? Μπορεί να πει κάποιος ξεκάθαρα ααπό πότε μεχρι πότε εισέπρατε επιδομα, πόσο ήταν αυτο, με ποια αιτιολογία και πόσων ετων ηταν οι κορες της τοτε? Όλα τα υπολοιπα ειναι δικηγορίστικες υπεκφυγες...Επίσης η αγαπητη ΠτΒ δεν απαντα εάν νομιμως βρίσκεται η μητερα της ακομα στο ΕΣΡ. Εχει πράγματι λήξει η θητεία? Και αν ναι, γιατι όλα τα μέλη παραμένουν στη θέση τους - για την οποια φαντάζομαι πληρωνονται αδρα... Τελικά μπορεί η κυρια ΑΛεξίου να υπηρξε αγωνίστρια αλλά η τωρινή στάση της μάλλον άνθρωπο βολεμένο και ιδιοτελη δείχνει.
"υπέβαλε την παραίτησή της πολλές φορές αν και είχε ανήλικα παιδιά"Θα πρέπει να γίνει πιο συγκεκριμένη, η Ζωή ηταν θεωρητικά ανήλικη μέχρι πριν κανένα τρίμηνο
Η μητερα της κας Κωνσταντοπουλου...? μιλαμε για ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ!!!Ξερεις τι αγωνα θελει να εισπρατεις το επιδομα ανηλικων τεκνων...για τα ενηλικα? Ασε που οταν της ζητησαν πισω τα "κλεμενα" αγωνιστηκε με νυχια κ με δοντια να μην της τα παρουν!!!Με τετοια αγωνιστικη διαδρομη το λιγοτερο Προεδρο της Δημοκρατιας επρεπε να την κανουν οχι του ΕΣΡ!!!
μαμάδες, μπαμπάδες...Αυτή δεν είναι Κ.Ε. σοβαρού κόμματος, είναι έφηβοι που τσακώνονται στο προαύλιο για το αν θα πάνε πενταήμερη Ρόδο ή Κρήτη.