Eκτός MEGA o Στραβελάκης - Διαβάστε την επιστολή με την οποία αποχαιρετά το κανάλι έπειτα από 26 χρόνια

Eκτός MEGA o Στραβελάκης - Διαβάστε την επιστολή με την οποία αποχαιρετά το κανάλι έπειτα από 26 χρόνια Facebook Twitter
6

"Την 30η Ιουλίου 2015 συνήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. και συζήτησε την αναδιοργάνωση του ενημερωτικού τομέα του τηλεοπτικού σταθμού. Έγινε ομόφωνα δεκτή η παραίτηση του κ. Νίκου Στραβελάκη από τη θέση του Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης." αναφέρει η λιτή ανακοίνωση με την οποία το MEGA ενημερώνει για τη λήξη της συνεργασίας του με τον δημοσιογράφο Νίκο Στραβελάκη.

 

Παράλληλα το κανάλι ανακοίνωσε πως καθήκοντα Διευθυντού Ειδήσεων και Ενημέρωσης στη θέση του Ν. Στραβελάκη αναλαμβάνει ο κ. Μανώλης Καψής.

 

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ αναφέρει πως πίσω από την αλλαγή αυτή κρύβεται η πορεία του ΣΚΑΙ που ήταν εντυπωσιακά ανοδική σε νούμερα τηλεθέασης κατά την τελευταία κρίσιμη περίοδο για τη χώρα.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση από το MEGA o κος Στραβελάκης έστειλε το δικό του μήνυμα για αυτό το διαζύγιο.

Το μήνυμα του Νίκου Στραβελάκη

«Μετά από 26 χρόνια στο MEGA, μετά από χιλιάδες ώρες ζωντανά στον αέρα και μετά από 9 μήνες σε ρόλο διαφορετικό, στη θέση του ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ήρθε η ώρα για το τελευταίο...« δελτιο ειδήσεων»!

Ευχαριστώ το MEGA, που μου έδωσε τη δυνατότητα να πώ εγώ την «είδηση» αυτή. Να γράψω και να ..."παρουσιάσω " το υστερόγραφο ενός δρόμου, που τελειώνει εδώ. Η απόφαση ήταν δύσκολη...αλλά θα ερχόταν κάποτε, γιατί όλα τα πράγματα, όσο ωραία κι αν είναι, έχουν ένα τέλος.
Ήταν 26 συναρπαστικά χρόνια. Δελτία, έκτακτα γεγονότα, εκπομπές... Συγκινήσεις, αγωνίες, ξενύχτια, χαρές, λύπες, μία 24ωρη καθημερινή μάχη για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση.
Και, εκτός απο ειδήσεις, τα αγαπημένα μου αθλητικά! Δεκαπέντε χρόνια στο τιμόνι της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ του MEGA , με CHAMPIOΝS LEAGUE, Εθνική ομάδα στη χρυση δεκαετία της, αλλά και εκπομπές που έγραψαν ιστορία: ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE,ΠΑΜΕ EURO, ΠΑΜΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ !
Σ' αυτόν τον επίλογο, ένα μεγάλο ευχαριστώ:
Στους δημοσιογράφους ,τεχνικούς και όλους τους εργαζόμενους στο MEGA, που μαζί μοχθήσαμε και πορευτήκαμε αυτά τα 26 χρόνια.
Στους μετόχους και τα διοικητικά στελέχη του MEGA, που πίστεψαν σε μένα από την πρώτη στιγμή ως την τελευταία και στήριξαν έμπρακτα αυτή την πορεία.
Αλλά και στα εκατομμύρια των τηλεθεατών, που μας ακολούθησαν αυτά τα 26 χρόνια και εμπιστεύθηκαν το MEGA για την ενημέρωση τους.
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, το MEGA, που τόσο αγάπησα - και συνδέθηκα συναισθηματικά μαζί του - να συνεχίσει αυτή τη δυναμική πορεία και στα δύσκολα χρόνια που έρχονται. Δύσκολα για τη χώρα, αλλά και για τον χώρο των Μέσων Ενημέρωσης.

Επίσης, εύχομαι στους ανθρώπους του MEGA, φίλους και συναδέλφους, που μετά από 26 χρόνια... χωρίζουν οι δρόμοι μας, να συνεχίσουν με την ίδια ορμή και το ίδιο πάθος τον καθημερινό αγώνα για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Και να γνωρίζουν, ότι θα τους θυμάμαι πάντα με αγάπη και νοσταλγία. Γιατί...26 χρόνια ήταν αυτά! Πάνω από ένα τέταρτο του αιώνα. Και... δεν θα ξεχαστούν εύκολα!»

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM