Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε συναυλία με Βιτάλη, Μάλαμα και γνωστούς τραγουδιστές μετά την αυριανή συγκέντρωση

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε συναυλία με Βιτάλη, Μάλαμα και γνωστούς τραγουδιστές μετά την αυριανή συγκέντρωση Facebook Twitter
19


Συναυλία με την συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών θα πραγματοποιηθεί αύριο βράδυ στις 7.30 στο Σύνταγμα όπου επίσης θα γίνει η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ για το δημοψήφισμα, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο τύπου του κόμματος. Με το σύνθημα "απαντάμε στο σκηνικό φόβου που θέλουν να επιβάλουν, με τα τραγούδια μας, με τη δυνατή φωνή μας".

Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά:
Ρίτα Αντωνοπούλου, Ελένη Βιτάλη, Ηρώ, Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαϊδης, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Σωκράτης Μάλαμα, Αφροδίτη Μάνου, Γιώργος Μεράντζας, Θάνος Μικρούτσικος, Χαϊνηδες, Ραλία Χρηστίδου.

Την εκδήλωση ανοίγει ο Γιώργος Κιμούλης και παρουσιάζει ο Πασχάλης Τσαρούχας.

19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

12 σχόλια
Την συναυλία θα παρακολουθήσουν και όλοι οι φίλαθλοι των οργανωμένων ποδοσφαιρικών οπαδών! Για δες που το ΟΧΙ ενώνει όλους τους κάφρους κάτω από την υπέροχη αυτή αυταπάτη!!!!
Ναι ρε συ, αυτή η κατάντια της ελληνικής μουσικής πως επιτράπηκε να γίνει? Κάποτε ακόμα και τραγούδια με λυπητερό θέμα ήταν πιο χαρούμενα. Δηλαδή ο Τσιτσάνης, ο Ζαμπέτας, η Μοσχολιού και τόσοι άλλοι πως το έκαναν αυτό? Πας στην παραλία κατακαλόκαιρο μέσα στον ήλιο και στη χαρά και ακούς Πλάτωνος και Αλκίνοο, μα είναι δυνατόν? Αυτούς κράτα τους για τα μελαγχολικα απογεύματα του φθινοπώρου.
Ωραίοι οι καλλιτέχνες, αλλά τζάμπα μπύρα και βρώμικο θα έχει;Αμα είναι να κάνεις ό,τι να 'ναι για να μαζέψεις κόσμο, κάνε τουλάχιστον κάτι που θα φέρει μιλιούνια.
Ειναι θεμα ατομικης επιλογης το αν και κατα ποσο θα δημοσιοποιησει κανεις τις πολιτικες η κομματικες του προτιμησεις.Γιατι θα πρεπει η ιδιοτητα του καλλιτεχνη να τους αποκλειει απο αυτο?Επισης δε νομιζω οτι κανει κανεις τεχνη με σκοπο να ανοιξει το μυαλο κανενος,αλλα για να εκφρασει το ειναι του και ισως να επικοινωνησει ο,τι εχει μεσα του.
Ας μου εξηγήσει κάποιος τι δουλειά έχουν καλλιτέχνες σε αυτή την συγκέντρωση. Δεν γίνεται να χρησιμοποιείς την τέχνη, την κάθε μορφή τέχνης για να κατευθύνεις τα πλήθη εκεί που θες. Η τέχνη είναι για να σου ανοίγει το μυαλό, για να σε κάνει να σκέφτεσαι. Η τέχνη δεν είναι πολιτική διαφήμιση είναι απο μόνη της πολιτική.Το ίδιο απαράδεκτο θεωρώ την ανακοίνωση της ΣΤΕΓΗΣ υπερ του ΝΑΙ και της Ευρώπης. Στην ΣΤΕΓΗ δεν πηγαίνουν μόνο όσοι ψηφίζουν ΝΑΙ αλλά και όσοι ψηφίζουν ΟΧΙ.
Ναι, αλλά προτιμούν να εκδίδουν τα ολόκληρα εισιτήρια , πάρα των ανέργων. Σου λέει " Αφού αυτοί που βγάζουν τα ολόκληρα , θα έχουν λεφτά και μετά από ένα ΝΑΙ, ας υποστηρίξουμε το ΝΑΙ" .
Για να δείξουν ότι πάει κόσμος για το ΟΧΙ, ασχέτως αν θα πάμε για την τσάμπα συναυλία (τίποτε γκομενάκια, λίγο καμάκι, λίγο φραπέ, λίγη θάλασσα και τ' αγόρι μου).
εαν υπαρχει κοσμος που σε αυτες τις δυσκολες στιγμες, θα παει σε μια τετοια συγκεντρωση , οχι για εκφρασει την αποψη του, αλλα για να κανει καμακι σε γκομενακια να πιει φραπε και να ακουσει μουσικουλα, τοτε καλα φτασαμε εδω που φτασαμε
Kαμία σχέση. Όταν είσαι επαναστάτης φωνάζεις τραγουδιστές για έντονα και επαναστατικά τραγούδια, όχι μισοκοιμισμένους για ψυχοπλακωτικά τραγούδια στο φεγγαρόφωτο.