Η κρατική σελίδα για το δημοψήφισμα “ψηφίζει" Όχι

Η κρατική σελίδα για το δημοψήφισμα “ψηφίζει" Όχι Facebook Twitter
11

"Η κρατική σελίδα για το δημοψήφισμα παραβιάζει απροκάλυπτα τις αρχές του Συμβουλίου της Ευρώπης για ισόρροπη ενημέρωση των πολιτών. Το ελληνικό Δημόσιο οφείλει να τηρεί ίσες αποστάσεις, γιατί διαφορετικά δεν εξασφαλίζεται το περιβάλλον επαρκών εγγυήσεων για την δημοκρατική διεξαγωγή της διαδικασίας", δηλώνει ο Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης κ. Βασίλης Σωτηρόπουλος.

Η σελίδα βρίσκεται εδώ: 

“Υπάρχει ο Κώδικας Καλής Πρακτικής Δημοψηφισμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης”, συνεχίζει ο κ. Βασίλης Σωτηρόπουλος, ”που λέει ότι πρέπει η ενημέρωση των πολιτών από το κράτος να γίνεται με ίσους όρους. Η Κυβέρνηση όμως έφτιαξε μια ιστοσελίδα η οποία υποστηρίζει ξεκάθαρα το ΟΧΙ, με απολύτως μονομερή στοιχεία και δεδομένα. Αυτό συνιστά κατάφωρη παραβίαση των καλών πρακτικών του Συμβουλίου”.

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις, λεπτό προς λεπτό.

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

9 σχόλια
Α ναι τωρα σας πήρε ο πόνος για προπαγάνδα. Τοσες μέρες που μας φλομώνουν στα ψέμματα και στα σκουπίδια τα Μ.Μ.Ε?Μόνο την καταστροφή του κόσμου δεν είπαν ότι θα φέρει το ΟΧΙ
Απ αυριο την αληθεια θα την διαβαζουμε στην Αυγη αδερφε!Ειναι μεγαλη ντροπη να υποτιματε ετσι οσους δεν συμφωνουν μαζι σας! Ντροπη να νομιζετε οτι οσοι διαφωνουν δεν μπορουν να διαχωρισουν την υπερβολη ή τα ψεμματα των ΜΜΕ απο την πραγματικοτητα!Δεν ειναι αυτη η Αριστερα που περιμεναμε!
Επλίζω πραγματικά όλοι αυτοί που ψηφίζουν "ναι" ή "όχι" να μη παρακολουθούν μόνο τα ΜΜΕ αλλά να έχουν διαβάσει τα σχετικά επίσημα έγγραφα και με αυτόν τον τρόπο να έχουν αποφασίσει. Άνθρωποι των γραμμάτων, των τεχνών, οικονομολόγοι και άλλοι έχουν διχαστοί. Μου φαίνεται τραγικό και δυστυχώς αστείο που άνθρωποι που ψηφίσουν "ναι" ή "όχι" συμφωνούν σε ένα μόνο σημείο. Ότι αυτοί που ψηφίζουν το αντίθετο είναι " Νεοκομμουνιστές + νεοφασίστες + ψεκασμένοι", όπως λέει και ο SMURFakos.
εμένα πιο πολύ με ανησυχεί που η επίσημη ιστοσελίδα δεν έξηγεί για πιο πραγμα θα ψηφίσουμε. ούτε τα δύο έγγραφα που παρουσιαζει στην ερώτηση δεν τα εχει συννημένα ωστε να τα διαβάσουμε..βασίζονται στην ενημερωσή μας από τις αφίσες του δρόμου και την παραπληροφόρηση των media ?αφου μπηκαν στο κόπο να φτιαξουν σελίδα ας την κανουν σωστα
Ενα απ’τα πολλά σημάδια για μέλλον που θέλει για την Ελλάδα το στρατόπεδο του «όχι» (δηλ. Νεοκομμουνιστές + νεοφασίστες + ψεκασμένοι). Τις τελευταιες ημερες η κρατικη μηχανη (προσοχή όχι ο Σύριζα αλλά τα υπουργεία και οι ΓΓ) προπαγανδίζει ασύστωλα το «όχι». Δεν έχουν ιερό και όσιο. Βάζουν την κρατική μηχανή να πάρει θέση. Τι κάνουν οι εισαγγελλείς?
Το ίδιο διάβασα ότι έκανε και ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος στο προηγούμενο ποστ. Γενικά, μη σοκάρεστε, σε τέτοιες στιγμές όλοι ανεξαιρέτως σπεύδουν να πάρουν θέση και να φωνάξουν υπερήφανα το στρατόπεδο στο οποίο ανήκουν. Αλλά, για μια στιγμή! Ξαφνικά χωριστήκαμε σε στρατόπεδα. :-/