Τρόμος από κεραυνό στην Κνωσό

Τρόμος από κεραυνό στην Κνωσό Facebook Twitter
1

Update 11.35: Σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας του ενός από τους τουρίστες, καθώς υπέστη ανακοπή και οι γιατροί του Βενιζέλειου δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Η έγκυος γυναίκα που έχασε τις αισθήσεις της μετά την πτώση του κεραυνού είναι σε καλύτερη κατάσταση. Ο κεραυνός δεν χτύπησε τους τουρίστες στην Κνωσό προκάλεσε όμως πανικό με τον θόρυβο που τον συνόδευσε.

Τρόμος από κεραυνό στην Κνωσό Facebook Twitter

Κεραυνός τρόμαξε τουρίστες στη διάρκεια της περιήγησης τους στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού με αποτέλεσμα έξι Ρώσοι να τραυματιστούν ελαφρά, όταν, όπως μεταδίδουν τοπικά σάιτ, έπεσαν στο έδαφος για να προφυλαχθούν. Σύμφωνα με το cretalive.gr κάποιοι έχασαν και τις αισθήσεις τους αλλά ευτυχώς επανήλθαν γρήγορα. Μία τουρίστρια όμως φέρεται να έχει τραυματιστεί σοβαρότερα.

 

Πρόκειται για μία 46χρονη η οποία έχασε τις αισθήσεις της και που επανήλθε μετά από ανάνηψη που της έκαναν τρεις γιατροί. Όπως έγινε γνωστό η γυναίκα είναι έγκυος και για αυτό μεταφέρθηκε προληπτικά στο Βενιζέλειο. Συνολικά το ΕΚΑΒ παρέλαβε πέντε ανθρώπους που έχουν τραυματιστεί.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM