Προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση στην Αθήνα

Προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση στην Αθήνα Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. Nick Paleologos / SOOC
0

Προβλήματα σε διάφορες περιοχές της Αθήνας έχει δημιουργήσει η έντονη βροχόπτωση, ενώ χαλάζι έπεσε νωρίτερα στα βόρεια προάστια.

Λόγω συσσώρευσης υδάτων, διακόπηκε πριν από λίγο η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της οδού Πειραιώς, στο τμήμα μεταξύ της Πέτρου Ράλλη και Χαμοστέρνας. Τουλάχιστον 15 κλήσεις έχει δεχθεί η Πυροσβεστική για άντληση υδάτων, σε καταστήματα και οικίες στα βόρεια προάστια.

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση αντιμετώπισαν οι κάτοικοι των περιοχών Μελίσσια, Βριλήσσια, Πεντέλη και Αγία Παρασκευή, λόγω βλάβης στο κέντρο κατανομής φορτίου στο σταθμό της Παλλήνης, η οποία αποκαταστάθηκε.  Αυτή την ώρα μικροπροβλήματα έχουν δημιουργηθεί στο κέντρο της Αθήνας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM