Mπαράζ εμπρησμών τη νύχτα στην Αθήνα

Mπαράζ εμπρησμών τη νύχτα στην Αθήνα Facebook Twitter
Φωτό αρχείου - Nick Paleologos / SOOC
3

Ι.Χ., μοτοποδήλατα και ATM κάηκαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής το βράδυ του Σαββάτου ενώ η Αστυνομία και η Πυροσβεστική διενεργούν προανάκριση για τα πολλαπλά περιστατικά.

Ο πρώτος στόχος των εμπρηστών ήταν το Αυτόματο Μηχάνημα Ανάληψης, υποκαταστήματος της EUROBANK στο Νέο Κόσμο. Άγνωστοι το περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό και έβαλαν φωτιά με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές ζημιές.


Πανικό προκάλεσε επίσης πυρκαγιά που αποδίδεται σε εμπρησμό, η οποία εκδηλώθηκε στις πέντε τα ξημερώματα, σε ισόγειο κλειστό χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Αθανασίου Διάκου και Κύπρου στο Αιγάλεω. Απο τις φλόγες καταστράφηκαν ένα ΙΧ αυτοκίνητο και τέσσερα μοτοποδήλατα.


Εμπρησμοί σημειώθηκαν σε δύο ακόμα ΙΧ, ένα στο χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά και ένα στο Κερατσίνι, καθώς και σε ένα μοτοποδήλατο στο γήπεδο Καματερού.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Τωρα αν πω εγω οτι αυτους τους ανθρωπους τους θεωρω τρομοκρατες και θα'πρεπε να φανε τουλαχιστον 20 χρονια μεσα, θα χαρακτηριστω απο διαφορους αριστερους ανθρωπιστες, "νυκοκυραιος", "συντηριτικος", "νομολαγνος" εως "φασιστας".Ετσι?
Φίλε μου, ειδικά το τελευταίο, φοριέται παντού και ταιριάζει πάντα! Και είναι ο καλύτερος τρόπος για να μην απαντούν και στα επιχειρήματά σου. Ασε που σε βάζουν και σε θέση απολογούμενου. Πετάμε τη χλαμπάτσα και τελειώσαμε.
Τρέμε παγκοσμιοποιημένο καπιταλιστικό σύστημα, ένα μοτοποδήλατο στο γήπεδο Καματερού και τέσσερα μοτοποδήλατα στη συμβολή των οδών Αθανασίου Διάκου και Κύπρου στο Αιγάλεω πυρπολήθηκαν!Ετοιμαστείτε να μετακινήστε με τα πόδια!Η Ελπίδα ήρθε!VenceΡέμος.